TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Nyheder

Cecilie Eggersen vinder Kolding Junior Open

Lørdag blev der spillet Kolding Junior Open sponsored by Autocentralen en junior rangliste turnering afviklet af Kolding Golf Club – en slagspilsturnering afviklet over 36 huller med nogle af landets bedste juniorspillere.

Turneringen blev med fremragende spil vundet af Vejle-spilleren Cecilie Eggersen. Cecilie er skiftet til Vejle Golf Club i vinters og har allerede fået debut på klubbens førstehold i elitedivisionen, trods sin unge alder på bare 16 år. I Kolding spillede Cecilie rigtig godt, men måtte efter runder i 74-72 (+6) konstatere at det ville kræve et omspil mod Gyttegårds Cecilie Larsen for at sikre sejren. I det nervepirrende omspil som skulle afgøres over 3 huller viste Cecilie, at hun havde fuldstændig styr på nerverne, og gik de 3 omspilshuller i en under par, en score Cecilie Larsen ikke kunne matcher og dermed kunne Cecilie fejre sin første ranglistesejr.

STORT TILLYKKE CECILIE!

Udover Cecilie, havde Vejle GC også to spillere til start i drengerækken. Nytilkomne drengespiller Kristian Svinth Dideriksen endte på en 17. plads efter scores i 75-75, mens Jacob Schødt Thomsen blev nummer 28. efter scores i 77-77.

Link til leaderboard

--------------------------

Træningsweekend for divisionsspillerne

I weekenden d. 17-18 april havde sportsudvalget i samarbejde med Talal arrangeret træningsweekend for elite- og divisionsspillerne samt seniorholdet, som i år spiller i 1. division.

Heldigvis var vejret fantastisk, så weekenden forløb rigtigt fint. Lørdag var der arrangeret træning om formiddagen for halvdelen af spillerne, imens den anden halvdel spillede 18 huller. Herefter mødtes vi til lidt frokost og byttede rundt, så dem der havde trænet kom en tur på banen og omvendt.

Søndag mødtes vi til træning, hvor der igen var lavet en fin planlægning af Talal, som sørgede for, vi allesammen var i gang skiftevis på driving range og indspilsområdet og der blev konkurreret på flere forskellige måder. Efter træningen spiste vi frokost sammen og herefter skulle der spilles elitematch.

Sportsudvalget har i år valgt at lave 2 rækker i elitematcherne. En bruttorække som spilles fra backtee og en seniorrække som spilles fra klubtee.

Bruttorækken blev vundet af Johan L. Christensen med en runde i par

Seniorrækken blev vundet af Henrik Daugaard som var rundt i +3

Tak for super god opbakning og godt humør til jer allesammen :-)

Mange hilsner
Marianne/Sportsudvalget