TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Nyhedsarkiv

 STOR DANMARKSTURNERINGSDAG I VGC – LØRDAG den 25. april 2015

 

Danmarksturneringerne starter ud lørdag morgen kl. 08.00, hvor fire hold fra VGC’s Eliteafdeling skal spille mod holdene fra Sorø, Vejen, Aadal og Give. Det vil give medlemmerne og øvrige interesserede mulighed for at se noget spændende golf på sløjferne, Sletten og Parken, i både formiddags- og eftermiddagstimerne.

 

Startrækkefølgen for holdene er

På Sletten 1    08.00 Santander division damer mod Sorø – (2x foursome)

                       08.30 Kvalifikationsrækken herre mod Vejen – (5x single og 1x foursome)

                       09.40 3. division damer mod Aarhus Aadal – (3x single og 1x foursome)

                       10.30 2. Division Senior mod Give – (5x single og 1x foursome)

 

                 Ca. 13.00 Santander Division damer mod Sorø – (4x singler)

 

For at give spillerne de bedste muligheder for at kommer godt i gang i de enkelte divisioner vil det være rigtig godt, hvis spillerne kan få opbakning fra klubbens medlemmer.

 

Alle holdene ønskes god tur.

 

På Eliteudvalgets vegne

 

Michael/Brian

 

Danmarksturneringen runde 5 og 6 (9-10 august)

Resultater:

Lørdag:

2 Division herre vandt hjemme mod Hadeslev 13- 5

4 Division herre tabte ude 14-0 mod Give

Kvalifikationsrække herre vandt ude 10-4 mod Give

Elite division Damer vandt hjemme 7-5 mod Odense

3 Division damer vandt ude 6-3 mod Sct. Knud

Søndag:

2 Division herre tabte 13-5 ude mod Esbjerg

4 Division herre vandt 10-4 hjemme mod Juelsminde

Kvalifikationsrække herre tabte 8-6 hjemme mod Jelling

Elite division damer tabte 8-4 ude mod Sønderjylland

3 Division Damer vandt 7-2 hjemme mod Varde.

Det var med hiv og sving at vores bedste herrehold undgik nedrykning. Med sejren over Haderslev lørdag kunne vi selv afgøre det i søndagens match mod Esbjerg. Men pulje vinderne fra Esbjerg var en for gode og vi tabte 13-5. Vi blev så reddet af Haderslev da de vandt 11- 7 over Åskov som nu må rykke ned i 3. division.

Vort 2. hold herre lå heller ikke for godt i 4. division efter vi kun fik 1 point i de to hjemmekampe i sidste runde. Det var et meget stærkt 2. hold på papiret vi sendte til Give lørdag, men at de skulle tabe 14- 0 derude kniber det stadigt lidt at forstå. Vi vandt heldigvis Søndagens match mod Juelsminde og sluttede så næst sidst. med samme antal point som Odder men med en bedre resultat i de indbyrdes matcher. Efterfølgende bliver det nok Juelsminde der bliver tvangs nedrykket pga. deres 3. divisions holde rykker ned og man ikke må have to hold i samme division.

Vort herre hold i kvalifikations rækken fik en flot 2. plads i deres pulje.

Elitedivision damerne skulle bruge 2 point i weekendens matcher for at sikre sig en plads i medalje slutspillet. Det gjorde vi allerede i Lørdagens match hjemme mod Odense. Så søndagens match mod Sønderjylland havde kun betydning for om vi skulle blive 1 eller 2 i elitedivision Vest. Vi tabte desværre 8-4 og blev nr 2 i puljen. Dette betyder at vi i Medalje slutspillet skal spille 1. match mod nr 1. i Øst Hillerød.

2. hold damer i 3. division Vest gjorde kort proces og vandt puljen ganske suverænt.

 

Igen imponerer et af vores junior hold

Igen i år har et af vores Junior hold kvalificeret sig til Landsdelsfinalen. I år er det vores helt unge løver der viser tænder. Vores U 16 D hold som har vundet pulje 5 over Århus og Randers. Følgende har spillet for holdet Jacob Thomsen, Jacob Halberg, Johan Christensen, Mikkel Iversen, Balder Mathiesen og Benjamin Rotbøl. Det bliver spændende at følge de meget unge juniorer i Landsdels finalen i Jelling den 14. september.

2 gange Danske mesterskaber til Vejle Golf Club

Som om det ikke var nok at begge vores dame hold ligger nr 1 i deres divisioner, så skulle der ikke gå andet end 8 dage så skulle vi kårer Stephanie Bertelsen som Dansk Mester i hulspil. Det var en suveræn præstation, Stephanie var bagud en gang i de 5 matcher, og det var på hul 1 i 3. match mod den forsvarende mester Henriette Nielsen fra Sorø. Stephanie vandt dog denne match 5-4... Samme cifre som hun vandt finalen med.

Weekenden efter den 28. juni fik vi endnu et Dansk Mesterskab, denne gang var det DM 2 Generationer i Skærbæk Mølle . Bent og Jonas Rotbøl gik de 27 hullers foursome i +8. 1 slag bedre end Alexander og Michael Garde fra The Scandinavian.

Danmarksturneringen runde 3 og 4 (14-15. juni)

Resultater:

Lørdag:

2 Division herre tabte ude mod Haderslev 6-12

4 Division herre tabte hjemme mod Give 6-8

Kvalifikationrække herre vandt hjemme mod Give 13-1

Elite Division damer vandt ude mod Odense 9-3

3 Division damer vandt hjemme mod Sct. Knud 8-1

Søndag:

2 Division herre vandt hjemme mod Åskov 15-3

4 Division herre spillede uafgjort hjemme mod Odder 7-7

Kvalifikationrække herre spillede uafgjort hjemme mod Horsens 7-7

Elite Division damer vandt hjemme mod Frederikshavn 7-5

3 Division damer vandt ude mod Haderslev 6-3

Det er ikke for godt med vores herre hold, der skulle point på kontoen for at have lidt håb om at undgå nedrykning. Men Haderslev var et for godt hjemmehold for vores bedste herre hold og de vandt fortjent over os. Det gjorde så Søndagens match mod Åskov endnu mere vigtig at vinde, og ikke nok med at vinde, vi skulle også vinde med en bedre score end 12-6. Det gjorde vi heldigvis idet vi vandt 15-3. For at undgå nedrykning skal vi minimum have et point i de sidste to  svære matcher mod henholdsvis Haderslev Hjemme og Esbjerg ude. Samtidig med at Åskov ikke må få point.

Helt anderledes er det for damerne. Begge hold vandt begge deres matcher, så begge hold ligger nr. 1 i henholdsvis Elitedivisionen og 3. Division. Så det bliver spændende at følge holdene i sidste runde 9. og 10 August.

Jonathan Dyrberg forsætter sin sejrsrække og er stadig ubesejret i 4. Division flot flot... Rasmus Hammer som vi har valgt at rykke op på 4. divisions hold måtte se sig besejret. Det var to meget tætte matcher som blev afgjort på hul 17 og 18. Der skal dog lige nævnes at Rasmus indgik på holdet som 2. og 3. single.

Josephine Bertelsen ser umiddelbart ud til at være umulig at stoppe. Hun scorede fuldt hus på vores elitedisionshold. Mod de forsvarende sølvvinder 2013 Odense Vandt hun formiddagens Foursome på hul 18 med hendes søster Stephanie. I Eftermiddagens Single skulle hun så ud mod den forsvarende Danskemester i midage Lene Barrett, efter 9 huller var Josephine bagud med 3 huller, hun fik vendt matchen og vandt 3-1. Søndag var det så Frederikshavn hun lavede 4 point mod.... SUPER SEJT

 

 

 

Så fik vi årets første junior ranglisteturnerings vinder

Josephine Bertelsen vandt Oure Junior Masters i Svendborg 31. maj og 1. Juni. Stort Tillykke med sejren og lad der bare komme flere.

 Some description

 Jack & Jones Only Cup 2014

30 maj afholdte vi vores årlige junior rangliste turnering som i mange år har heddet Stimorol og Fertin cup. Men i år havde vi fået ny sponsor " Jack & Jones Only"

Some description

Flere af vores juniorer udmærkede sig med flotte præstationer. Mathias Ørnstrup fik en flot 5. plads ( og nyt hcp) Jonathan Dyrberg lige så flot 8. plads ( Nyt hcp).

I pige rækken fik Josephine Bertelsen en flot 2. plads.

Danmarksturneringen runde 1 og 2 ( 10-11 maj)

Resultater:

Lørdag

2 division herre tabte ude mod Aaskov 6- 12

4 Division herre vandt ude mod Odder 9-5

Kvalifikationrække herre tabte ude mod Horssens 4-10

Elite Division damer vandt ude mod Frederikshavn 7-5

3 division damer vandt hjemme mod Haderslev 7-2

Søndag

2 division herre tabte hjemme mod Esbjerg 5-13

4 division herre tabte ude mod Juelsminde 6-8

Kvalifikationsrække herre vandt ude mod Jelling 9-5

Elite Division damer tabte hjemme mod Sønderjylland 4-8

3. division damer tabte ude mod Varde 1-8

Vi havde forventet lidt bedre resultater fra herre holdene. Men det er jo mange gange de små marginaler der er afgørende i hulspil. I lørdagens match er der 5 singler der afsluttes på hul 18, alle 5 matcher faldt ud til Aaskovs fordel. Søndagens match mod Esbjerg blev som forventet meget svær. og vi mødte et rigtig godt hold som fortjent vandt.

Det gok meget bedre med damerne. Vi havde 4 afbud til 1. holdet og det gav så debut i elitedivisionen til Josephine Bertelsen og Marianne Linde. Vi håbede på holdet kunne score lidt point i Frederikshavn og at vi så kan få et bedre resultat når vi skal møde dem i Vejle. Lise og Linette vandt deres Foursome om formiddagen, så vi var egentlig godt tilfredse, og håbede på lidt overraskelse.... Det fik vi så Lise delte hendes match og de to debutanter kvitterede så begge med sejre og dermed vandt holdet noget overraskende 7-5.

Jeg vil gerne fremhæve at vi i weekenden også have debut til to af vores talentfulde juniorer. Rasmus Hammer debuterede som 1. single på vort hold i kvalifikationsrækken på imponrende vis og vandt begge hans matcher. På samme måde kvitterede Jonathan Dyrberg med to sejre på vort hold i 4 division. Super flot gået af de unge MÆND.

 

Individuelle resultater 3-4 maj

Henrik Daugård- DGU Challenge Tour 1 i Hedensted - T 25  ( 83-76-78)

Linette Holmslykke - DGU Elite Tour Damer 1 i Toftlund - T 10 ( 81-77-73)

Mathias Ørnstrup - Taylormade/Adidas Junior Cup Tange Sø - T24 ( 82-85)

Jonathan Dyrberg - Taylormade/Adidas Junior Cup Tange Sø - T 40 ( 86-90)

Josephine Bertelsen - AON Girls Only Tour 2014, Odense - T 4 ( 87-83 )

Deuden havde vi 7 juniorer til kredsturnering i Gyttegård Golfklub. Her vandt Rasmus Lyngbak B-rækken med 38 point og Balder Mathiasen vandt C-9 rækken med 18 point

 

Junior hold U16A

Holdet åbnede sæsone med revanche på lansdalsemifinalen i 2013 mod Jelling.

Det var på Jellings hjemmebane, men det hjalp dem ikke. Vores seje juniorer have noget at revanchere.

1. Single Jonathan Dyrberg  A/S

2. Single Josephine Bertelsen vandt 7/6

3. Single Rasmus Lyngbak vandt 2/1

Så vi fik revancheret de 4-2 med en flot 5-1 sejr   GODT GÅET......