TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

DM i Simulatorgolf

Tirsdag 24. november 2020

Hvem er Danmarks bedste simulator golfspillere?  
Tilmeld dig DM for Damer/Herrer eller SimulatorTour U25 og deltag i vinterens TrackMan simulator turneringer.
Vi skal have fundet Danmarks bedste simulator golf spiller og ALLE kan være med.
Vi håber naturligvis, at Danmarks dygtigste simulator spillere kommer fra Vejle Golf Club - så meld jer til :-)

Tilmeldingen er åben til og med den 29. november - så skynd jer med tilmelding!
Du kan læse mere og tilmelde dig på golf.dk/simulatorgolf

Simulatorgolf: 100% evner, 100% sjov - Det er ikke bare ligesom rigtig golf - DET ER RIGTIG GOLF !
Danmarksmesterskabet er designet til at tilbyde en perfekt blanding af underholdning og udfordring. Det vil bestå af en 18 hullers kvalifikationsrunde i december hvor ALLE danske golfspillere principielt kan deltage.
De 65 bedste herrer (og lige), og de 25 bedste damer (og lige) går videre til de to finalerunder. Den første finalerunde spilles i januar 2021 og den anden i februar 2021. Den samlede bruttoscore for de to finalerunder bestemmer hvem der kåres som Danmarks dygtigste simulator spiller i henholdsvis Dame- og Herrerækken. Simulator Tour for U25 er ligesom DM'erne en landsdækkende turnering, hvor vi finder Danmarks bedste ungdomsspiller i de respektive rækker.
Spillere kan spille banerne når som helst inden for tidsfristerne. DGU og TrackMan opkræver ingen matchfee, og deltagere skal alene betale for deres tid til prøvespil og kvalifikationsrunder i simulatoren.

Spil DM på din lokale Trackman

Vi er godt i gang med opstillingen af 2 Trackman Golfsimulatorer i Vejle Golf Club. Vi forventer ibrugtagning i uge 50. Du kan følge byggeriet her.

I mellemtiden kan vi anbefale Lars Vegas Golf i Egtved. Book tider til prøvespil og kvalifikationsrunder på LarsVegasGolf/Booking