TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

2. division, herrer

Så har herreholdet spillet sin første divisionsweekend med blandet reultater. Af nyheder i truppen er der i år tilknyttet Malte Corydon, tidligere Sorø spiller i hcp 0. yderligere er en gammel kending tilbage i truppen, Henrik Daugaard. Yderligere bestod holdet af, Jonas Kølbæk, Christian Arp, Anders Schmidt , Johan Linnebjerg og Anders Kahr.

Første match var ude mod Horsens, som blev en tæt affærre. Foursomes bestod af Henrik Daugaard – Anders Schmidt, Jonas Kølbæk – Anders Kahr, Christian Arp – Malte Corydon. Efter foursomes var Vejle foran 4-2 hvilket gav et godt udgangspimkt inden de 6 singles.  Singlerne blev en tæt dyst hele vejen igennem og 3 af matcherne blev afgjort på hul 18. Men hovedet blev holdt køligt og endte ud med point i Vejles favør. Da alle matcher var færdige var resultatet 11-7 til Vejle, hvilket truppen var yderst tilfredse med, da det aldrig er sjovt at starte på udebane. Humøret var dagen igennem højt og der blev slået massere af gode golfslag.

 

Søndagen gik turen Til Aarhus, ved moesgaard. Aarhus holdet var yderst opsatte og skulle vise sig at være en stor mundfuld for os. Foursomes bestod af Malte Corydon – Johan Linnebjerg, Anders Schmidt – Henrik Daugaard, Jonas Kølbæk – Anders Kahr. Folk kæmpede med at få tingene til at hænge sammen hvilket kan ske i foursomes. Så stillingen var 4-2 til Aarhus inden singles. Så der skulle ske en ændring i singles og alle mand var klar til at give den en skalde. Det blev dog til en stor kollektiv ”off day” på kontoret hvor især puttingen drillede holdet. Så det endte med et stort nederlag på 15-3. det var ikke lige hvad vi havde forventet men det viser bare at niveauet i herre divisonerne er blevet højnet væsenligt og hvis man ikke lige rammer dagen så kan man få en snitter.

Næste divisions weekend er 15-16 Juni og foregår begge på hjemmebane. Hele holdet er opsatte på at få revanche og komme tilbage på sporet igen.

/Anders Kahr