TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

1. division, senior

Sidste divisions weekend i år, hvor holdet har præsteret flot og nok også lidt over forventning, i hvert fald hvis man skal tage ud fra Hcp., vi gik ind i weekenden på en første plads, men kunne hvis alt gik galt stadig nå at rykke ned.
Lørdag - skulle vi til Esbjerg, som altid plejer at komme videre til medaljespillet, Marbæk banen var sat op til ECCO Tour i ugen efter, med blandt andet fantastiske greens, Esbjerg plejer altid at være suveræne på hjemmebane, og de var da også en for stor mundfuld for os, vi får en snitter på 13-0.
Da Kolding taber i Odense, er vi i den situation at vi stadig kan vinde puljen, men også rykke ned.

Søndag – i Vejle imod Odense kunne vi med uafgjort, sikre endnu en sæson i 1 division.Vi vinder en tæt match 7/6, og venter spændt på om Kolding kan tage point fra Esbjerg på hjemmebane, så vi for første gang kan nå til medaljespillet, Esbjerg viser dog ingen svaghedstegn og vinder stort 11-2.

Stor tak til holdet for en helt igennem fantastisk præstation, og tak til Anders Kahr for konge træning 😊

På vegne af holdet
Christian Taul

---------------------------------------------------------------

Senior 1 division

Fantastisk weekend – det var ikke kun vejret der var godt i denne divisions weekend, holdet havde fundet stor spillet frem.

Efter et stort nederlag til Kolding i første kamp i første weekend, og med tilbage blik på hvordan vi kun lige akkurat formåede at blive i 1 div. sidste sæson. Har holdet vist gejst og dygtighed, til at vinde de sidste 3 kampe i rap, så vi nu kan konstatere at vi fører rækken med 6 point 😊

Lørdag mødte vi Odense Golfklub på Hollufgård banen som er oprykker i puljen, så hvis vi kunne få point med derfra så det lidt lysere ud, det blev en meget tæt affære hvor 4 ud af 6 matcher først blev afgjort på hul 18, men med både en god træner samt vores helt egen mental træner, så vinder vi en velfortjent sejr i Odense på 7/6.

Søndag var der revanche til gode hjemme imod Kolding, der var flere spillere som allerede stod på træningsbanen (fra Vejle 😊) da Captain mødte ind, det blev ligeledes en tæt match som vi til sidst vinder 7/6 på god fight, der var naturligvis højt humør på terrassen efterfølgende, stor tak for indsatsen til hele holdet som var:

Anne-Birte Taul, Jan Bertelsen, Niels Lysgaard-Madsen, Thomas Mikkelsen, Jens Andersen, Marianne Linde/Christian Taul

God sommer til alle.

Christian Taul

------------------------------

Senior 1. division

Opstarten i divisionsweekenden var identisk med sidste år, lørdag ude imod Kolding, og søndag hjemme imod Esbjerg.

Vi taber 11-2 i Kolding, selvom de fleste matcher var tætte og først blev afgjort på de sidste huller, på en bane der var lidt udfordret, måske vi også skulle have banket rusten af køllerne først.                               

Så vi glædede os til at komme på græs i Vejle om søndagen imod Esbjerg, som har været med i slutspillet i adskillige år. Vi har således også tabt de fire foregående opgør imod dem, men om søndagen var rusten banket af køllerne, og vi vinder en flot og velfortjent sejr på 9-4, de to af matcherne blev først afgjort på hul 18, til vores fordel 😊

I næste match venter oprykkerne fra Odense, som vi deler anden pladsen i puljen med, overraskende ligger Esbjerg sidst, men til gengæld har de 3 ud af 4 kampe på hjemmebane.

Christian Taul, Captain