TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

3. division, herrer

Så kom vi endelig i gang med at spille divisionsgolf. Efter en god lang opstart med masser af træning og forberedelser, så glædede herrerne sig til at komme i gang. Første match var på udebane imod Birkemose. En svær bane med flere tricky huller, som burde have været til Birkemoses´ fordel. Men VGC spillerne var godt forberedte og vandt matchen i overbevisende stil 10/2. Altid rart med en god start på en ny sæsonen. Humøret blandt spillerne er fantastisk og alle kæmpede bravt for holdet.

 

Søndag havde vi Aabenraa på besøg hjemme i Vejle. Et hold som om lørdagen havde vundet sin match imod Benniksgaard, så vi var spændte på at se deres niveau. På trods af lidt mere modstand, stod det tidlig klart at VGC igen ville hive en sejr hjem. Sejren blev på 9/3.

 

Nu glæder spillerne sig allerede til 2. runde hvor de den 19. juni skal på besøg nede hos Benniksgaard og den 20. juni tager imod Birkemose hjemme i Vejle.

 

Vi håber igen på god opbakning af alle klubbens medlemmer og kan kun opfordre alle til at komme ud og se noget rigtig god golf.