TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Kvalifikationsrækken, Senior

Spillerunde 5 og 6 i weekenden 21. og 22. August 2021:

Lørdag skulle Senior 2. hold i kvalifikationsrækken på en vigtig mission på udebane mod Stensballegaard Golf. Vi havde tabt på hjemmebane med 6-8 og skulle således vinde med minimum de samme cifre og så samtidig håbe på at pointscores i matcherne om søndagen ville mage det sådan at Vejles "målscore" ville være bedre end Stensballegaards.

Vi valgte at foretage et taktisk træk ved at tage Paul Ruston og Kent Nielsen med som ellers havde spillet på førsteholdet hidtil. De havde dog ikke deltaget i runde 3 og 4 og kunne derfor bruges nedad i rækkerne. Førsteholdet kunne hverken vinde eller tabe noget i deres pulje.

Det starter med en tæt match i damesingle og en positiv overraskelse, hvor det lykkes Jette Worsøe at vinde sin match mod en spiller der var mere end 6 bedre i handicap.

Frandsen i 4. herresingle får ikke helt fundet melodien og taber.

I 3. herresingle må undertegnede (dagens holdkaptajn) lige starte med at høste lidt hø på hul 1 og brænde et put på en meters penge før der kom gang i systemet. Og selvom om jeg når at komme 2 ned efter 4. hul, så taber jeg ikke noget hul fra 5. og frem og ender med en 5-3 sejr. 

Kent deler i 3. herresingle.

Paul taber sin match i 1. herresingle 3-2 selvom han kun var 1 over par - modstanderen havde holet en meget lang én for birdie på hul 15 for at komme 3 up og var vist 2 under par da de slutter.

Stillingen er nu 5-5 og vi ventede spændt på foursomes med Peter og Eva.

Men der var ingen grund til bekymring da de havde taget grundigt revanche med en 6-4 sejr mod den samme konstellation, som de havde tabt til lige så stort på hjemmebane. 

Vi vinder samlet 9-5 og kan således med en sejr over Kellerspark om søndagen vinde puljen.

Søndag tog vi så imod Kellers Park på hjemmebane og de havde været lidt ramt af afbud og stillede således med spillere, der var markant højere i hc. end os - med undtagelse af damesinglen hvor de matchede i handicap. Dorthe vinder sin match overbevisende med 5-3 ligesom resten af flokken også tog sikre sejre. Frandsen 9-7, Kent 4-3, Niels 7-6, Paul 6-5 og endelig vinder Peter og Eva i foursomes 5-4.

Vi er nu kvalificeret til oprykningsspil hvor 6 hold skal kæmpe om 2 pladser i 3. Division Seniorer. Det foregår d. 12. sept. i Aarhus Aadal.

Tak for kampen

/Niels LM
Substitut holdkaptajn!