TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Senior A

13/8 KVARTFINALE I FREDERICIA GC

Vi tog som værter imod Blommenslyst på en lidt blæsende men ellers fin golfvejrsdag.

Eva førte forbilledligt an i DS og fortsatte sin ubrudte sejrsrække med også at vinde her. Well done woman, og så langt så godt.

Captain og frue holder godt sammen på det og vi er lige efter 13. Så vælger fruen at hamre  bolden – ikke mod green som håbet – men ind i den eneste bare 8 cm tykke træstamme i miles omkreds, som sender bolden 50 m baglæns. Det kostede et slag og et hul. Vi misser derpå to 40 cm put i streg, og er så nede med 3, som vi ikke evner at hente og taber.

Drengene spiller klassegolf og Vegas der er i sit livs form – den ovalrunde af slagsen – kørte modstanderen midt over i 2HS og vinder 5/4. Både Paul S i 1HS og Jan Fredsted i 3HS har begge nogle sindssygt spændende matcher. Vi ser alle til, da først Jan misser det sidste put på 18. for at dele. Derpå er det Paul’s tur til at putte matchen hjem på 18., men han misser, og deler.

Dermed taber vi 6-5 med 2 chancer på 18. green for at vinde. Mere spændende bliver det næppe. Men pikkel-ærgerligt fordi vi på papiret havde alle odds med os. MEN… sådan er real life i golf – og særligt i hulspil fra scratch.

Tak for indsatsen i denne sæson alle mand og -inder. Go sensommer – vi ses.

VH Captain Senior A

Henrik Hollbech  

------------------------------------------------------

AARHUS ÅDAL HJEMME 7/6

så oprandt dagen for sidste match i indledende runde. Vi kunne faktisk øjne kvartfinalen, men admiralinden mente nu at en velproportioneret træningsinstruks under parolen: handling og konsekvens, var intet mindre end passede for captains svingende indsats. Og konsekvens kom der, - åbenbart en følge af det der blev kaldt "instruksafvigelse" - najå vi har vel for faen alle sammen flækket et slag eller 5... Og fair nok. Men jeg fik lov at smide elefanthuen på kampdagen da sminken dækkede både sæveøjet og den flækkede læbe helt fint. Således motiveret tog vi fat på opgaven og simpelthen lammebankede modstanderen helt ud til 26. boldrende; 

Ruston i 1HS; 3+2
Paul S i 2HS; 5+4
Vegas i 3HS; 5+4
Eva p i DS; 7+5
Capt + Frue i MIX; 6+5

Til resultatet 11-0 og rent bord.

Vi er SÅ klar til kvartfinalen i Fredericia 13/8, hvor vi møder Blommenslyst til en vind-eller-forsvind-match.

 

Tak for indsatsen alle mand, og for samværet - også til reserverne, som ditto har været en del af det: Kaltoft, Fredsted og Fru Taul. 

Go' sommer - vi ses

VH captain senior A

---------------------------------------------------

STEENSBALLE HJEMME 4/6

Der var lagt op til en hård fight, fordi Steensballe så gerne ville ha' revanche ovenpå nederlaget hos os tidligere. Vi havde lidt mandefald, men de udvalgte reserver gjorde hvad de kunne.

Paul S er i den grad godt spillende pt., og hamrer i 1HS endnu engang til Steens balle fra Steensballe - endda så godt og grundigt med en 6+5 sejr, at Steen blev så gal over nederlaget, at han gik uden mad. (jeg sender ham en tudekiks og et prøv-at-bli-voksen-kort). Stor ros til dig Paul, for at have overskuddet og holde fokus, - bravo.

I 2HS havde vi husdoktor Kalle Toft med - behørigt indbundet flere steder på kroppen, som vi kender ham. Doktoren prøver at holde stetoskopet ret i fairway, men må se sig overmandet af en klart bedre spillende modstander. Det ender med et 5+4 nederlag til Kaltoft.

I 3HS havde vi annekteret Jan Fredsted, som endnu engang udviser kampgejst og klassespil. Han er 1 oppe efter 16 og vi andre kan følge ham på 17. med indspil til et par 3, hvor modstander klart ligger til at vinde hullet - men misser puttet. Op ad 18. er Jan sikret minimum en deler, man han holder ukueligt fast og vinder 18. til 2+0. Godt gået Jan! 

I DS havde vi hidkaldt Anne-Birthe, som er i en fair fight med Steensballes Pernille i samme hcp. Op ad 18. er Pernille 1 op og vi ser alle sammen til, at Fru Taul må "nøjes" med at dele hullet,  til nederlaget 1+0. Endnu en god fight hele vejen! 

Captain og viv, var i den grad kommet i menneskehænder.. modstanderen spillede samtlige huller i par, på nær 1 bogie... hvor hun sagde; "mit dårligste slag, var det 90 m slag, jeg flækkede ind på green til 30 cm fra hullet..."  Vi begik 6 fejl og det var der sgutte råds til her- og taber derfor 6+5.

Samlet taber vi 7-4 - det første nederlag i år. 

Mange tak for kampen guys and galls

....MEN vi kan selv afgøre om vi skal i kvartfinalen, ved at vinde over Aarhus Ådal hjemme, mandag 7/6... og netop DET er præcis hvad der er planen.

 

VH Henrik, Captain Senior A

------------------------------------------------------

MOLLERUP HJEMME 19. MAJ

Vi var så klar til at modtage Mollerup og gøre den knebne 6/5-udesejr - endnu større. 

Paul Ruston i 1HS havde for første gang spist for lidt sigtebrød og må se sig slagen 3+2 trods nogle klare odds om det modsatte. I 2HS havde vi igen Paul S bag tee-klodserne og han er fortsat i god form (han mener selv at rund osse er en form for form... så sandt, så sandt). Paul rammer ALT på dagen og vinder overbevisende 6+5. Vegas var atter klar i 3HS. Han havde spændt både pistolhanen og sporerne og vinder trods momentane hukommelsesudfald 3+2. Eva i DS viser også fortsat storform og rundbarberer Mollerups DS med 4+3. Captain + frue deler jævnt med Mollerup indtil Skoven 6, hvor vi har dem i sækken, som vi snører sammen på 7'ern og vinder 2+1. Vi sejrer dermed samlet 9/2 og vi er fortsat ubesejrede forud for de to sidste matcher: Steensballe ude og Aadalen hjemme. Gad vide om ikke vi alligevel når med til Tokyo...? 

Efterfølgende var der taffel hos Gastro 46 - BRAVO for en omgang mad; grillet svinemørbrad m/sommersalat, dressing, bagte tomofler med rigelig hvidløgssmør og hjemmebagt brød - og i mere end rigelige mængder. Tak for mad Permille, well done!

BH Henrik, captain senior A

------------------------------------------------------

AARHUS AADAL UDE - 3/5

I vores 3. match, lagde Ådalen ved Århus, jord til. Alle os gik baglæns - i både gængs og ugængs forstand - ved at starte på hul 10. Mostly sunny og kooooldt - men med nogle meget hullede greens - men ens for alle var det da...

Eva P lagde for i DS og havde hjemmefra frygtet mødet med en hcp 10'er. Meeen på 10. tee - altså 1. tee - viste det sig at være en med hcp 26. Så Eva vendte skråen og leverer en regulær afklapsning med en forrygende 8+7 sejr.

Ruston i 1HS kæmpede lidt med forholdene og evner bl.a. at smide 2 drives ud på hul 10. Men han driver osse green på hul 8 - men ptøøø... hvem kan ikke det... sølle 278 meter! Han får dog samling på det hele og vinder knebent 1+0.

2HS med Paul S havde ditto gode odds på papiret, og ankommer godt forberedt, med en prøverunde dagen før sammen med Vegas. Der er ikke så meget fis der - Paul vinder 3+1.

VGC's helt egen cowboyder, Lars Vegas, var sat på 3HS, hvor der tilsvarende var god teoretisk mulighed for en sejr. I klubhuset kunne han ikke helt huske hvordan det endte, men det kunne Ådals hcp 14,1, som Vegas havde givet en rimelig tæt barbering, med en 6+5 sejr.

I MIX med capt. +  Judith, går det op og ned, men efter 13, er vi nede med 3! Captain får så lige BLIKKETTT fra Admiralinden - og det betyder jo; "nu ta'r du dig sgu lige sammen!". Vi vinder derfor 4 i streg ,og er 1 oppe før 18., men ender dormy. 

(dér burde nogen... måske ha' fastholdt "blikket" lige et par sekunder mere, evt. akkompagneret med en lussing - på banen altså.... og ikke i bilen BAGEFTER....)

 

Nuvel... vi vinder den 3. mach i streg med 9,5 - 1,5.  Godt gået, endnu engang, Senior A 

 

VH capt. Henrik H 

--------------------------------------------------

MOLLERUP UDE 26/4

Vejret var upåklageligt; høj sol og ingen vind - men også denne gang lærte vi på den hårde måde, at vi skal lægge vore matcher i Maj og Juni og IKKE i April. For HDK (hold da kæft...) hvor det blev koldt kl 20:00...

DS: Eva Panduro tog igen fat som havde hun aldrig lavet andet. Hun spiller klassegolf og ryster ikke på hånden, trods nogle for årstiden ekstremt hurtige og ondulerede greens. Hun vinder overbevisende 5-4. 

1HS; her havde vi udtaget Paul Ruston med hcp 1,4 - og han havde nydeligt banket al rust off... jeg tror faktisk at de 3 minutters tekniktips og spil-anvisninger han fik af captain, gjorde hele forskellen.... og derfor vinder han 6-5. 

Husdoktor Kaltoft var med topperformance i 1. match, naturligvis avanceret til 2HS denne dag. Han tog ydmygt imod udfordringen og glimrede ved at smide et utal af bolde ud af stadion. Han kom slukøret i klubhuset plastret ind efter at have været i kamp med tjørnekrat

hid og did. Han lader stå til og taber 3-2.

I 3 HS havde vi Jan Fredsted på plads. Og sikken et held - og ikke mindst sikke en udtalt dygtighed den unge mand udviser i sin Senior A-debut. Tålmodigt og hvem ved - måske nysgerrigt - insisterer han på at spille alle 18 huller - men han ved gennem vilje og gejst, hvordan men lige skærer den. Han vinder 1-0.

Captain havde igen admiralen ved sit halsbånd i MIX'en. En skidt start fik vi, men kommer igen og er lige efter 14. En fødselsdepression varer åbenbart umiddelbart længere end man tror, for først høvler captain den forbistrede kugle i vandet på 15. og Judith det samme på 16. Nede med 2, kyler captain så bolden OB på 17. og så var det ovre. ØV!

Meeeeeen - samlet set sejrer VGS med 6-5. TAK alle mand.

Vi ses

VH captain senior A

----------------------------------------------

STENSBALLEGAARD HJEMME 19/4 - PARKEN/SKOVEN

Årets første match foregik på en solrig mandag, som ændredes til en brutal-kold affære efter solnedgang med næsten-is på øjenvipperne. Det skulle imidlertid ikke fratage mandskabet at yde en aldeles glimragende indsats. 

Eva Panduro tog sig som en guru.... rigtig flot af DS. Faktisk var hun SÅ overbevisende, at man sku da ble' helt bange....7-6 i en debut-match. Godt gået Eva... 

Paul Sørensen i 1HS bankede til Steens balle fra Steensballe - trods dennes pænt lavere hcp. 2 - 0 til vosses her. Så Steen var lidt sur - meeeen, så gav captain ham en mavepumper og en kold fra kassen, så blev han kåd igen. Tak for det Paul. 

I 2HS havde vi den sagnomspundne Lars Vegas ved skafterne. (ved nogen om Vegas er et pluralt udtryk for veganere?) Nåmen Lars trængte åbenbart til en længere gåtur i den isnende kulde, og ventede med at slå til indtil hul 17. Der kvitterede han så for kravet om sejr, captain havde stillet som ultimatum; 1 - 0 til Vejle. Godt gået champ. 

I 3 HS havde vi vores helt egen medicamentmand, Kalle Toft, på plads. Behørigt doped slog han til igen og igen - og ramte både bolden, fairways, greens og sågar hullet, uden selv helt at vide hvorfor. "Jeg golfer ikke mere" udtalte han efter matchen, og sluttede sætningen med "før imorgen"... En flot 6-5 sejr. Well done doc.

Captains viv - admiralinde Judith - var måske en anelse vingeskudt. Hun kom ræsende til 1. tee ovenpå en 12 timers hjemmefødsel... næhnej, ikke hendes egen, men datterens, som dermed gav os det 6. (efter officiel fintælling) barnebarn. Så hun var vel undskyldt. Captains undskyldning er den velkendte; golf er noget lo... øhhh en uhyre vanskelig og kompliceret affære. Så vi kæmpede, men selv med vitaminrig moderkage undervejs, nåede vi aldrig rigtig at ramme en bold rigtigt. 5-3 taber vi derfor.

MEN... efter at ha lagt sammen og gjort ve', sørgede alle vore singler for en sejr, og dermed endte vi med resultatet 8-3 til VGC. Tjuhaaaaaj...

---------------------------------------------------

Goddaaaaau,

vi nærmer os sæsonstarten på Regionsgolf. De planlagte spilledage ser sådan ud: 

Dato Tid Bane Modstander Sløjfe
19-04-2021 17:00 Vejle Stensballagård Parken/Skoven
26-04-2021 17:00 Mollerup Mollerup  
03-05-2021 17:15 Aarhus Aadal Aarhus Aadal  
19-05-2021 17:00 Vejle Mollerup Parken/Skoven
04-06-2021 17:00 Stensballegård Stensballegård  
07-06-2021 17:00 Vejle Aarhus Aadal Skoven/Sletten

I disse tider må vi  tænke alternativt, så i år bliver det således:

- man tilmelder sig på email til mig - gerne nu: henrikholbech@gmail.com - men senest 5 dage før den aktuelle spilledato og tid.

- de spillere der på dagen har det laveste hcp, får pladserne på holdet, og alle får besked om holdopstillingen senest 2 dage før spilledag/tid.

Vi ses

VH Henrik

captain Senior A 2021

M: 29 64 92 12