TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Senior A

AARHUS AADAL UDE - 3/5

I vores 3. match, lagde Ådalen ved Århus, jord til. Alle os gik baglæns - i både gængs og ugængs forstand - ved at starte på hul 10. Mostly sunny og kooooldt - men med nogle meget hullede greens - men ens for alle var det da...

Eva P lagde for i DS og havde hjemmefra frygtet mødet med en hcp 10'er. Meeen på 10. tee - altså 1. tee - viste det sig at være en med hcp 26. Så Eva vendte skråen og leverer en regulær afklapsning med en forrygende 8+7 sejr.

Ruston i 1HS kæmpede lidt med forholdene og evner bl.a. at smide 2 drives ud på hul 10. Men han driver osse green på hul 8 - men ptøøø... hvem kan ikke det... sølle 278 meter! Han får dog samling på det hele og vinder knebent 1+0.

2HS med Paul S havde ditto gode odds på papiret, og ankommer godt forberedt, med en prøverunde dagen før sammen med Vegas. Der er ikke så meget fis der - Paul vinder 3+1.

VGC's helt egen cowboyder, Lars Vegas, var sat på 3HS, hvor der tilsvarende var god teoretisk mulighed for en sejr. I klubhuset kunne han ikke helt huske hvordan det endte, men det kunne Ådals hcp 14,1, som Vegas havde givet en rimelig tæt barbering, med en 6+5 sejr.

I MIX med capt. +  Judith, går det op og ned, men efter 13, er vi nede med 3! Captain får så lige BLIKKETTT fra Admiralinden - og det betyder jo; "nu ta'r du dig sgu lige sammen!". Vi vinder derfor 4 i streg ,og er 1 oppe før 18., men ender dormy. 

(dér burde nogen... måske ha' fastholdt "blikket" lige et par sekunder mere, evt. akkompagneret med en lussing - på banen altså.... og ikke i bilen BAGEFTER....)

 

Nuvel... vi vinder den 3. mach i streg med 9,5 - 1,5.  Godt gået, endnu engang, Senior A 

 

VH capt. Henrik H 

--------------------------------------------------

MOLLERUP UDE 26/4

Vejret var upåklageligt; høj sol og ingen vind - men også denne gang lærte vi på den hårde måde, at vi skal lægge vore matcher i Maj og Juni og IKKE i April. For HDK (hold da kæft...) hvor det blev koldt kl 20:00...

DS: Eva Panduro tog igen fat som havde hun aldrig lavet andet. Hun spiller klassegolf og ryster ikke på hånden, trods nogle for årstiden ekstremt hurtige og ondulerede greens. Hun vinder overbevisende 5-4. 

1HS; her havde vi udtaget Paul Ruston med hcp 1,4 - og han havde nydeligt banket al rust off... jeg tror faktisk at de 3 minutters tekniktips og spil-anvisninger han fik af captain, gjorde hele forskellen.... og derfor vinder han 6-5. 

Husdoktor Kaltoft var med topperformance i 1. match, naturligvis avanceret til 2HS denne dag. Han tog ydmygt imod udfordringen og glimrede ved at smide et utal af bolde ud af stadion. Han kom slukøret i klubhuset plastret ind efter at have været i kamp med tjørnekrat

hid og did. Han lader stå til og taber 3-2.

I 3 HS havde vi Jan Fredsted på plads. Og sikken et held - og ikke mindst sikke en udtalt dygtighed den unge mand udviser i sin Senior A-debut. Tålmodigt og hvem ved - måske nysgerrigt - insisterer han på at spille alle 18 huller - men han ved gennem vilje og gejst, hvordan men lige skærer den. Han vinder 1-0.

Captain havde igen admiralen ved sit halsbånd i MIX'en. En skidt start fik vi, men kommer igen og er lige efter 14. En fødselsdepression varer åbenbart umiddelbart længere end man tror, for først høvler captain den forbistrede kugle i vandet på 15. og Judith det samme på 16. Nede med 2, kyler captain så bolden OB på 17. og så var det ovre. ØV!

Meeeeeen - samlet set sejrer VGS med 6-5. TAK alle mand.

Vi ses

VH captain senior A

----------------------------------------------

STENSBALLEGAARD HJEMME 19/4 - PARKEN/SKOVEN

Årets første match foregik på en solrig mandag, som ændredes til en brutal-kold affære efter solnedgang med næsten-is på øjenvipperne. Det skulle imidlertid ikke fratage mandskabet at yde en aldeles glimragende indsats. 

Eva Panduro tog sig som en guru.... rigtig flot af DS. Faktisk var hun SÅ overbevisende, at man sku da ble' helt bange....7-6 i en debut-match. Godt gået Eva... 

Paul Sørensen i 1HS bankede til Steens balle fra Steensballe - trods dennes pænt lavere hcp. 2 - 0 til vosses her. Så Steen var lidt sur - meeeen, så gav captain ham en mavepumper og en kold fra kassen, så blev han kåd igen. Tak for det Paul. 

I 2HS havde vi den sagnomspundne Lars Vegas ved skafterne. (ved nogen om Vegas er et pluralt udtryk for veganere?) Nåmen Lars trængte åbenbart til en længere gåtur i den isnende kulde, og ventede med at slå til indtil hul 17. Der kvitterede han så for kravet om sejr, captain havde stillet som ultimatum; 1 - 0 til Vejle. Godt gået champ. 

I 3 HS havde vi vores helt egen medicamentmand, Kalle Toft, på plads. Behørigt doped slog han til igen og igen - og ramte både bolden, fairways, greens og sågar hullet, uden selv helt at vide hvorfor. "Jeg golfer ikke mere" udtalte han efter matchen, og sluttede sætningen med "før imorgen"... En flot 6-5 sejr. Well done doc.

Captains viv - admiralinde Judith - var måske en anelse vingeskudt. Hun kom ræsende til 1. tee ovenpå en 12 timers hjemmefødsel... næhnej, ikke hendes egen, men datterens, som dermed gav os det 6. (efter officiel fintælling) barnebarn. Så hun var vel undskyldt. Captains undskyldning er den velkendte; golf er noget lo... øhhh en uhyre vanskelig og kompliceret affære. Så vi kæmpede, men selv med vitaminrig moderkage undervejs, nåede vi aldrig rigtig at ramme en bold rigtigt. 5-3 taber vi derfor.

MEN... efter at ha lagt sammen og gjort ve', sørgede alle vore singler for en sejr, og dermed endte vi med resultatet 8-3 til VGC. Tjuhaaaaaj...

---------------------------------------------------

Goddaaaaau,

vi nærmer os sæsonstarten på Regionsgolf. De planlagte spilledage ser sådan ud: 

Dato Tid Bane Modstander Sløjfe
19-04-2021 17:00 Vejle Stensballagård Parken/Skoven
26-04-2021 17:00 Mollerup Mollerup  
03-05-2021 17:15 Aarhus Aadal Aarhus Aadal  
19-05-2021 17:00 Vejle Mollerup Parken/Skoven
04-06-2021 17:00 Stensballegård Stensballegård  
07-06-2021 17:00 Vejle Aarhus Aadal Skoven/Sletten

I disse tider må vi  tænke alternativt, så i år bliver det således:

- man tilmelder sig på email til mig - gerne nu: henrikholbech@gmail.com - men senest 5 dage før den aktuelle spilledato og tid.

- de spillere der på dagen har det laveste hcp, får pladserne på holdet, og alle får besked om holdopstillingen senest 2 dage før spilledag/tid.

Vi ses

VH Henrik

captain Senior A 2021

M: 29 64 92 12