TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Senior A

MATCH 3 HJEMME IMOD RIBE 27/4

Dr. Dent alias Thomas Tand, tog sig af 1HS – og i sikker stil. På 1. tee i Parken hamrede dentisten til bolden så den bare trillede og trillede - mindst 40 meter væk fra tee. Modstanderen fra Ribe ville ikke stå tilbage og knaldede kuglen dybt ud i buskene til venstre. Og så var de i gang. Thomas kom efter det, mere end modstanderen – og Thomas lukker matchen med 6 og 4.

I 2HS var en fortsat glad Suhr igen ved køllerne. Af og til sås Suhr og kombattant som glade vandringsmænd, med off-road ture dybt ind i den grønklædte bøgeskov. Formentlig for at finde en smutvej? Eller måske selveste bold-trolden? Men der var ingen Suhre miner - slet ikke efter 18, hvor Suhr vinder igen-igen-igen med 5 og 4.

Captain nappede 3HS og for 3. gang med endnu en sproglig udfordring, idet mit pæredanske, ikke var hverdagskost fra min ripensiske modspiller. Han udkom flere gange med noget i retning af: ”æ wha…” når jeg talte – som vi jo gør det på Hovedøen – når ikke vi konverserer. Men det og vi gik og vi fulgtes ad indtil 14. På 16. var modstanderen oppe med 2 og dermed dormy. At vi delte 17. var tyvärr ikke nok, og captain taber med 2 og 1.

Eva gav den igen gas i DS og møder denne gang lidt mere modstand. Man hva Fanø betyder det – så må man bare lige stramme op her og der. Og det gør Eva, svinger en Panduro, og vinder 2 og 1. Well done maaam.

MIX’en var atter besat af Vegas og Judith. ”Vegas slår så langt, at jeg fremadrettet bare ta’r en tandbørste med til at skubbe den i hul med” lød det fra Judith. Om den bliver i en el-udgave, må tiden vise, selvom det jo kan blive lidt bøvlet med en helvedes lang ledning…. De glimrer begge ved at vinde 6 og 5, og er fortsat ubesejrede.

Summarum og ka-tjiiing… VGC vinder med overbevisende 9-2.

Vi har dermed 3 af 3 sejre og med blot én sejr mere – er vi sikret en kvartfinale!

Camilla sørgede derefter for forplejningen, hvor vi havde set frem til ”husmandskost”. Men Camilla, den kloge-koge-kone, synes alligevel at ”husmandskost" 3 dage i streg, var for meget. Af egen drift diskede hun derpå op med smækre-lækre burgers avec das ganze molevitten. Tak for mad Camilla.

BH captain 

-----------------------------------------------------

MATCH 2. ude imod Kolding 27/4

Vejret var igen med os, mens banen har set bedre ud. Kolding har altid haft omegnens hurtigste greens. En vandpumpe gik op i røg, og banen havde været uden vanding i 4 uger – og uden noget fra oven, var det betonjord vi spillede på. Det gjorde ikke greens langsommere – de trillede vel +10…. Men ens for alle.

Vi havde opgraderet holdet med endnu en læge (cand odont) Thomas M i 1 HS. Han glimrede ved simpelthen at møde op i tide, hvilket var en udfordring for andre. Thomas er tilflytter og spiller en ræti go’ gang golf i hcp 4-stykker. Han driver ca. 5000 meter og skulle lige op i gear, da dette var hans første turnering i 17 år, lød det. Men han skruede gebissen på og vinder nogenlunde sikkert 2 - 0.

I 2HS havde vi en Suhr mand. Mest fordi trafikken fra Skanderborg er noget lort kl. 16:00. Suhrs evner som stuntdriver gjorde ikke megen forskel, og hvorvidt han skal tage bussen i 6 mdr. meddeler ordensmagten ham formentlig ASAP. Han lod sig dog ikke påvirke af den slags småligheder, og kvitterer for captains tillid ved at vinde 2 – 0. Mest fordi Suhr faktisk er en u-sur mand – ellers havde han vundet på hul 15….

Captain stod for 3HS, og som holdets tolk (cand speak), tog jeg mig af en norsk version af en nordmand. Selv efter 21 år i DK havde hans kone lidt svært ved at forstå ham. Suhr kunne bidrage til debatten med kommentaren om at hans pæredanske kone, sgu ej heller forstod ham. Meen det var mye koseligt og efter 17 var vi lige. Captain skal – af én eller anden åndssvag grund - bruge 2 slag på at komme ud af 18. green-bunker og taber derfor 1 - 0.

I DS havde vi Anne-Birte ved køllerne. Odds var klart med hende idet hendes modstander havde 235 i hcp eller deromkring. Det ER i småtingsdafdelingen kvalitetsforskellen er dem imellem, lige indtil det går op for AB at hun havde forlagt sin I-S-E hjemme i bryggerset – damn it… Hun taber derfor… 2 – 0.  

PS: I-S-E betyder vidst noget i retning af: indspilsekspertise…

I MIX var Vegas formand (fordi han slår ud først – ells ikke…), med Judith som adjudantinde. Allerede på 1. tee ser man Vegas smadre bolden ud i intetheden og man kan naturligvis kun bifalde, at han har gjort det helt rigtige ved etablering af egen svingerklub. Imponerende hvad det har gjort ved hans jern. (hans svingerklub ligner dog ikke dem captain har været i…?) no matter, så leverer de begge endnu engang en flot præstation, og vinder 3 – 0.

Holdet præsterer samlet og vi vinder 7-4.

Vi afslutter med go’ mad og oprigtig hygge - det er mye greit det – som bare er den optimale dimension – også i det her game…

Tak for det alle sammen

BH Captain Senior A

------------------------------------------------------------------------

MATCH HJEMME IMOD TØNDER 22. APRIL

Vi tog imod Tønder, i et aldeles formidabelt golfvejr og med et baneforløb - Skoven/Sletten - der stod klar som i en glittet tabloidbrochure (eller næsten...). 

Michael Suhr havde debut i 1.HS og startede ultra ekstremt nervøst ud. Han fik først ro på sig, i dét sekund, han satte 1. tee i jorden og jernede bolden ud i intetheden indtil den landede. Derfra så han sig aldrig tilbage og vinder 6-5. En absolut godkendt entré. Godt gået champ! P.S: De bøvlede lidt med modstanderens gipsben og rullestol - men det gik. 

I 2.HS havde vi vores helt egen holdlæge, Kalle Toft ved egne håndtag. Han har åbenbart til i år, hjemmefremstillet nogle nye medikamenter... og de gule tabletter, havde en klar positiv indflydelse på doktorens performance, idet han hiver en 8-7-sejr hjem - til det der vel rimeligvis kan kategoriseres som; nogenlunde godkendt, lidt over middel. 8-7 er faktisk rekord...! (har du flere af de der piller...?) 

Captain og admiralinde Judith er under vinterdvalen desværre blevet skilt. - i al fordragelighed, men sådan kan det jo gå. Og derfor nappede captain 3.HS. Og DÉT har man jo da lært - fra 50 års intens fjerbolderi - altså at spille single. Capt. var 100 klar, selvom vi kom på en uventet men aldeles spændende botanisk rejse, idet min udelukkende tysktalende kombattant, ville rigtig meget ud i urten. Captain vinder 4-3.

Eva P kommer man ikke udenom i golf og igen-igen-igen, viser hun sin uovertrufne kvalitet i DS, ved med usvigelig sikkerhed og dronningefokus, at save Tønders dame midt over. Eva vinder med overbevisende 5-4. Og er fortsat ubesejret for Senior A!!!!

I sidste match gjorde Lars Vegas derpå sin entre i MIX, som han havde arbejdet for at komme til, hen over vinteren..... Således havde han og Judith samspilsdebut.... denne dag. Og en klog beslutning Vegas der orkestrerede, fordi han og Judith lammetæver Tønders med 7-5. Som her bevist, er ikke alle skilsmisser nødvendigvis ufrugtsomme. PS 2: på alle andre fronter er captain og Judith fortsat lykkelige ægtefolk. (og bli'r der råbt højt nok; PÅ PLADS HENRIK - så spiller vi nok osse en ægteparturnering eller fler....) 

Vi ruller samlet i mål med en TØNDE-BULDRENDE 11-0 sejr. Tak for kampen og for indsatsen alle sammen. 

Vi slutter af i dejligt selskab og med en god bid mad fra Camilla & Den Lille Kok. 

- det lover faktisk ret godt - alt sammen....

Prost und auf wiederhören... 
Henrik, captain senior A

----------------------------------

Forudsætninger
Aldersgrænse - Herrer 50 år - Damer 45 år (ved årets udgang 2022)

Holdleder  Henrik Holbech
Mail henrikholbech@gmail.com
Mobil 2964 9212

Her kan du tilmelde dig.

Vi er allerede tilmeldt

Ved overtegning gennemfører holdkaptajnen en kvalifikationsturnering i foråret 2022. Holdkaptajnen er forhåndsreserveret en plads på holdet.

------------------------------------

Sådan ser realiteterne ud for i år: 

ugedag Dato Start Hjemmehold Udehold
fredag 22-04-2022 17:00 Vejle SA6 Tønder SA6
onsdag 27-04-2022 16:30 Kolding SA6 Vejle SA6
fredag 06-05-2022 17:00 Vejle SA6 Ribe SA6
fredag 03-06-2022 16:00 Ribe SA6 Vejle SA6
fredag 10-06-2022 16:15 Vejle SA6 Kolding SA6
fredag 17-06-2022 17:00 Tønder SA6 Vejle SA6
  Vel mødt alle mand - og ikke mindst mandiner...