17441760
 

Elitedivisionen, Damer

Sidst opdateret 18. juni 2019

Some description

Fv. Stephanie, Malene, Josephine og Linette.

Lørdag hjemme mod Aalborg 
Trods skybrud og en lille pause grundet torden, fik vi gennemført tredje spillerunde mod Aalborg i Vejle. En stor ros skal der lyde til greenkeeperne for at vi stolt kunne vise den smukke bane frem til vores gæster. Foursomes endte i to tætte matcher, hvor Josephine og Stephanie vinder deres match på hul 17, mens Linette og Malene desværre måtte se sig slået efter at have taget alle 18 huller i brug. Dette betød vi gik ud til singlerne med scoren 2-2 og det hele skulle altså afgøres her. Forrest gik Malene og viste vejen for Vejle med stabilt spil og en sejr på hul 17. Det flotte resultat blev fulgt op af Josephine, der ligeledes vinder sin match på 17. Hul. Desværre tabte Stephanie og Linette på hul 15, og der nåede derfor aldrig at være spænding om kampens udfald der ender 6-6 mod sidste års DM sølvvindere, Aalborg. 

Se billeder fra dagen - foto Jørgen Pagh

Søndag ude mod Mollerup
Søndag gik turen til Mollerup med solskin og højt humør. Det høje humør blev sat på prøve i og efter foursomes, da begge foursomes desværre måtte se sig slået på henholdsvis hul 16 og 18. Det betød derfor at vi skulle vinde mindst 3 singler for at tage point med hjem. Josephine fik tidligt sat de første to point på kontoen efter en sejr på 3/2 over tidligere holdkammerat Mathilde Risom. Det flotte resultat blev efterfulgt af en flot sejr til Malene efter endnu engang at tage alle 18 huller i brug. Stephanie måtte se sig slået på hul 17 og det var dermed op til Linette at sikre Vejle uafgjort, ved at vinde sin match. Dette gjorde hun på flotteste manér ved at hole et 12-meter birdie putt på hul 18. Den samlede match ender derfor med en 6-6 sejr til Vejle. 

En stor tak fra os alle fire til alle der trodsede vejret og kom og støttede, også efter selv at have spillet! En særlig tak til Jørgen Pagh for opbakningen og gode billeder. 

Vi håber den gode opbakning fortsætter i til den sidste weekend hvor pladsen i medaljeslutspillet skal sikres. Vi gæster lørdag den 17. August puljens nummer 2, Aalborg. Søndag, den 18. August, tager vi i mod Odense i Vejle.