False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Elitedivisionen, Damer

Fra venstre: Katrine Toftgaard Pedersen, Linette Holmslykke, Cecilie Eggersen, Stephanie Bertelsen, Malene Meldgaard Arildsen.

Se billeder fra dagene foto Jørgen Pagh

I den forgangene weekend skulle medaljeslutspillet sikres. Lørdag spillede vi på hjemmebane mod sidste års sølvvindere fra Aalborg, som har vundet sæsonens første 4 kampe – den sejrsstime satte vi heldigvis en stopper for. I det første opgør mod Aalborg tabte vi med 9-3 og da de var ubesejrede og nederlaget til Aalborg er vores eneste skulle vi vinde med mere overlegent end 9-3 for at overtage førstepladsen. Vi kom godt fra start med 4-0 efter foursome, og det gode spil fortsatte om eftermiddagen, og hvor Linette, Malene og Katrine alle 3 vandt deres singler, mens Cecilie efter en tæt duel delte sin match. Det betød at vi vandt med 11-1 og dermed overtog førstepladsen i puljen.

Søndag spillede vi på den flotte Silkeborg bane, og med en sejr ville vi bevare førstepladsen. Endnu engang startede vi dagens formidabelt ud og kunne endnu engang gå til frokost foran 4-0. Om eftermiddagen vippede matcherne meget frem og tilbage og efter formiddag lignede det en spændende eftermiddag. Midtvejs på eftermiddagens runde førte Silkeborg i 3 matcher og Vejle i 1 match. Katrine fik dog med 4 vundne huller i træk vendt et truende nederlag til en sikker sejr og samtidig sikrede Cecilie sig en sikker sejr og holdsejren var i hus. Malene spillede en tæt kamp som blev delt på hul 18, men Linette tabte sin match på hul 18, da modstanderen afsluttede runden med en flot birdie. Vi vinder dermed en sikker sejr på 9-3.

Det betyder vi skal i aktion til medaljeslutspillet den 10.-11. september i Falster Golfklub, hvor vi i lørdagens kvartfinale skal spille mod Hillerød, som blev nummer 2 i Øst-puljen.