TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Elitedivisionen, Damer

Billeder fra weekenden (foto: Jørgen Pagh)

Så blev det tid til anden divisionsweekend for i år. Med to hjemmekampe mod rækkens nok to svageste hold, skulle vi rigtig gerne sætte yderligere fire point på kontoen. Det startede lovende allerede lørdag, da vi under høj solskin tidligt fik vundet vores foursome, som på dagen bestod af Josephine/Katrine samt Malene/Linette, og dermed kunne gå til frokost pausen foran 4-0. Om eftermiddagen fortsatte vi i samme dominerende stil og der opstod aldrig tvivl om matchens udfald, da Josephine og Linette hurtigt sikrede sejren i singles, og dermed var den samlede sejr i hus. De sidste to singles var en smule mere spændende, men Malene vinder sin match på hul 17 mens Cecilie desværre må se sig slået efter en tur på hul 18.

Til søndagens runde var modstanderen et noget afbudsramt Hammel hold, som vi på udebane havde slået 11-1. Om formiddagen var der genvalg til vores foursome konstellationer, de kom lidt blandet fra start men efter en afbrydelse grundet torden, så de sig ikke tilbage. De endte med at være ligeså overlegne som dagen forinden og vi går igen til pause foran 4-0. I eftermiddagens singles fortsatte vi med at dominere, og der opstod aldrig rigtig spænding i opgøret. Cecilie vinder sin match med 7/6 men Linette følger trop med en 6/5 sejr. I de sidste 2 singles fuldender Malene og Katrine afklapsningen, da de vinder hhv. 4/3 og 3/2. Det bliver en storsejr på 12-0 over oprykkerne fra Hammel, som er noget amputeret efter at have mistede en række spillere der var med til at spille dem  i elitedivision.

Det har været en fantastisk weekend, og vi er meget tætte på at have sikret os plads til medaljeslutspillet. Vi får muligheden for at sikre os endnu en tur til medaljeslutspil når vi den 21. august spiller hjemme mod rækkens tophold Aalborg, og den 22. august spiller på udebane mod Silkeborg. En kæmpe tak fra holdet til alle der bidrager til god afvikling af turneringen og bakker op om holdet. Til sidst, en kæmpe tak til Jørgen Pagh, som var ude og støtte samt tage nogle rigtig gode billeder af pigerne.

På billede(fv): Stephanie Bertelsen, Linette Holmslykke, Josephine Bertelsen, Cecilie Eggersen, Katrine Pedersen, Malene Meldgaard, Camilla Christensen, Talal Sidani.