False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Flemming Veggerby tabte kampen til kræften 

Fredag 28. januar 2022

Flemming Veggerby har været et populært medlem af baneservice i Vejle Golf Club siden 2018. Han startede på golf via TRYOUT i 2015, og blev hurtigt bidt af golfspillet og livet i Vejle Golf Club. Han nød at spille året rundt med gode venner, primært morgenrunder et par gange om ugen, og han havde altid en positiv bemærkning til banen, hvor han fulgte med i arbejdet med stor interesse. Han var venlig og havde altid et smil til medlemmer og gæstespillere på sine runder med baneservice. 

Flemming Veggerby nåede at fejre sin 70-års fødselsdag i november 2021, men derefter gik det hurtigt ned at bakke, og i sidste uge endte kampen mod kræften.  

Han blev diagnosticeret med en tumor i hjernen for 20 år siden, hvor han blev opereret. Sygdommen vendte tilbage for ti år siden, hvor han igen fik sygdommen behandlet, men også fik moderat optimistiske fremtidsprognoser. I julen 2020 viste en kontrol, at sygdommen var tilbage, og Flemming Veggerby gennemgik intensiv kemo- og strålebehandling i en periode i foråret, hvor han fandt trøst og adspredelse på golfbanen. 

Flemming Veggerby bisættes fredag, æret være hans minde.