False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

VGCs nyeste fællesskab er for alle

Tirsdag 08. februar 2022

Jonas Olsen startede selv på golf i januar 2021, hvor to venner lokkede ham med på Korthulsbanen. Nu er han blevet bidt af sporten ...

Samværet omkring golf er drivkraft for Friends of VGC, der er Vejle Golf Clubs nyeste klub i klubben.

”Friends of VGC er et fællesskab for alle, på tværs af køn, alder og golffærdigheder. Vi ønsker at fastholde klubbens begyndere, så de når at etablere sig og blive en fast deltager i fællesskabet. Desuden viderefører vi traditionerne med at tilbyde arrangementer og events for de af klubbens medlemmer, som gerne vil kombinere konkurrencer med de sociale samvær”, fortæller Jonas Olsen, der er tovholder og talsmand for en fem personer stor ledelsesgruppe i Friends of VGC. De fire øvrige er Lonnie Boystrup, Brian Stjernholm, Dennis Ebbesen og Rasmus Hammer.

Friends of VGC tilbyder dels et kontingentkrævende medlemskab, der er for de medlemmer, der gerne vil deltage i de fortløbende arrangementer, men også et gratis Facebook-fællesskab, hvor man kan finde spillepartnere og holde sig orienteret om mange af de tiltag, der finder sted i VGC igennem sæsonen. Det er lysten til golf, der driver værket, og så er det måske ofte også appetit på socialt samvær og sjove events, der skal drive foreningen fremad.

Facebookgruppen har i skrivende stund 275 medlemmer, som bruger gruppen til at søge og finde andre medspillere, mens 75 har betalt kontingent på 200 kroner, som giver adgang til en række events gennem sæsonen. Her er målet i 2022 at nå 120 betalende medlemmer. Se mere på Facebook/friendsofVGC

Den 26. marts er der Åbningsturnering i Friends of VGC, der er spilles scramble, altså et holdformat, hvor holdet hele tiden spiller videre fra den bedste position.