TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Kan golf ligge under juletræet?

Fredag 01. december 2023

Er golf en god julegave? Hvad synes du?

Har du en god kollega, en sød nabo, en god ven af familien eller en lidt stillesiddende bedstefar, som du tænker ville have glæde af at prøve golf – så kunne du jo overveje et TRYOUT-medlemskab til Vejle Golf Club.

Og hvis du samtidig vil forkæle dig selv, så kombiner gaven med at tippe klubben om det nye medlem, for så honorerer vi dig med et gavekort til Den Lille Kok, når det nye medlem er meldt ind. Læs mere her

Det er sjovere at spille med en, som man kan li’
Det giver som regel en ekstra dimension i golfoplevelsen, når man har mulighed for at nyde den sammen med personer, som man godt kan lide at være sammen med. Og på denne måde kan julegaven komme til at glæde jer gennem hele den kommende sæson.

Vi gi’r et gavekort
Golfklubben vil gerne have nye medlemmer, og vi ved, at de eksisterende medlemmer er gode ambassadører for klubbe, fordi de kan fortælle om de mange ting, som de selv godt kan lide.
Klubben vil derfor gerne honorere medlemmer, som gør en indsats for at tiltrække nye medlemmer – både dem, der allerede er golfspillere, og dem, der endnu ikke har prøvet golfens herligheder, til klubben.

Belønningen gives i form af gavekort til brug hos Den Lille Kok.

Der starter TRYOUT-hold igen fra marts måned.

PS: Selvom golfeventyret måske ikke lige starter over julen, så husk, at der er rig lejlighed til at komme ud og "vise rundt i klubben" og måske gå en dejlig tur på banen.