TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Indendørs golf i VGC klar efter nytår

Mandag 26. oktober 2020

Fra årsskiftet kan Vejle Golf Clubs medlemmer vælge at flytte deres golfrunde indendørs, idet en arbejdsgruppe i løbet af efteråret har udarbejdet en spændende løsning med to golfsimulatorer i det indendørs træningsrum ved puttinggreens.

”Vi ønsker at give medlemmerne muligheden for træning og spil med golfsimulatorer fra Trackman, hvor man kan vælge enten at spille en række forskellige prægtige baner eller bruge redskabet til fokuseret træning”, fortæller Charlotte Holst, der sidder i arbejdsgruppen. Hun er også formand for klubbens Sportsudvalg og medlem af bestyrelsen i Vejle Golf Club.

”Golfsimulatoren er primært for Vejle Golf Clubs medlemmer, men de er naturligvis velkomne til at invitere gæster, når de benytter golfsimulatoren”, supplerer Søren Priess Gade, der ligeledes er med i arbejdsgruppen og medlem af bestyrelsen.

Investeringen i golfsimulatorerne er som udgangspunkt non-profit, men der kommer en brugerbetaling for at benytte golfsimulatorerne. Klubbens træner får ligeledes råderet over lokalet i udvalgte tidsrum i ugens løb.

Booking og betaling for brug af golfsimulatoren foregår via golfbox, og medlemmer af klubben kan booke op til 14 dage før. Man skal bruge sit DGU-kort for at få adgang til lokalet, og der arbejdes på at det skal være så nemt som muligt at bruge faciliteterne.

I tidsrum, hvor golfsimulatorerne ikke benyttes, kan medlemmer fortsat anvende træningsrummet til at slå bolde og puttetræne.