False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Hjælp klubben til nye medlemmer

Torsdag 11. marts 2021

Langt de fleste golfrunder spilles i godt selskab med venner, familie, kollegaer og foretrukne golfkammerater.
I Vejle Golf Club har vi en ordning, der gerne skulle motivere dig til både at hjælpe klubben og dig selv til endnu hyggelige stunder på og omkring golfbanen, nemlig ved at du selv rekruttere dine nye medspillere i din omgangskreds. For den indsats vil klubben gerne belønne dig. En win-win ordning, hvor klubben jo får glæde af det nye medlems kontingentbetaling, og du dyrker din fritidsinteresse sammen med de mennesker, som du allerhelst vil være sammen med.

Du er den bedste ambassadør
Klubben er fortsat afhængig af, at klubbens medlemmer laver et stykke aktivt salgsarbejde overfor venner, kollegaer og familie for at sikre golfklubben en kontinuerlig tilstrømning af nye medlemmer. Vores medlemmer er de bedste ambassadører for golf, for de kan hver især fortælle om klubbens herligheder til andre, og deres argumenter for, hvorfor netop Vejle Golf Club er et mødested og omdrejningspunkt for en spændende og alsidig fritidsinteresse.

Gavekort til Gastro46
Hverver du et nyt TRYOUT-medlem, kvitterer vi med et gavekort på kr. 100,-, når prøvemedlemsskabet er betalt. Når TRYOUT-medlemmet til januar har betalt kontingent for fortsat medlemskab, vil du yderligere modtage et gavekort på kr. 500,-

Hverver du et nyt medlem af VGC, der allerede har DGU-kort, vil du modtage et gavekort på kr. 500,- så snart første kontingent til VGC er betalt.

Du kan sende klubben informationer om interesserede medlemmer via dette link