False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Nyt handicap? Se beregningerne her

Mandag 14. september 2020

Niels Svenningsen fra VGCs Regel- og Handicapudvalg har tidligere opfordret medlemmerne i VGC til at få afleveret så mange scores som muligt i løbet af denne sæson, og nu er det muligt i golfbox at se en simulering af, hvordan dit handicap vil komme til at se ud efter nytår.
Fra 2021 vil dit handicap blive beregnet ud fra et gennemsnit af de otte bedste af dine sidste 20 indleverede scores. Der er altså stadig masser af muligheder for at gøre dit kommende handicap så retvisende som muligt ved at indlevere flere scorekort i den sidste del af sæsonen 2020.

Ny funktion i golfbox
Fra i dag mandag d. 14. september vil det være muligt at logge ind på GolfBox og se en simulering af, hvad ens handicap ville være, hvis vi gik over til det nye handicapsystem lige nu. Simuleringen skal på en overskuelig måde gøre det lettere for golfspillere at forholde sig til, hvordan det nye handicap udregnes.

- Vi tror på, at denne mulighed gør det lettere for golfspillere at forholde sig til det nye system, siger Nick Hüttel, der er handicapkonsulent i Dansk Golf Union. Link til gennemgang af det nye handicapsystem her.

På Golf.dk er der desuden en artikel, der forklarer, hvordan du går ind og tjekker, hvad dit nye handicap ville være - ud fra de scores, som du har indleveret fra 2018 og frem til nu.