False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Farvel til en ildsjæl

Torsdag 19. marts 2020

En af Vejle Golf Clubs ihærdige ildsjæle, Ole Elkjær, er død. Ole blev 77 år.

Ole Elkjær gjorde et stort stykke frivilligt arbejde i Vejle Golf Club. Vi kender ham som en loyal og engageret person, der havde en holdning og gerne gav den til kende, førte statistikker og beregninger og gjorde en ekstra indsats for at alt var OK.

Han var med til at bygge klubbens baneservice op fra grunden, og sikre gode forhold på banen for greenfeegæster og medlemmer. Ole startede i Vejle Golf Club i 1984 og blev hurtigt en ivrig golfspiller, der var på banen tidligt lørdage og søndage, mens han var erhvervsaktiv, og da han blev pensionist, blev det ændret til morgenholdet tirsdage og torsdage. Vejle Golf Club var Oles andet hjem, og han havde mange gode venskaber blandt medlemmerne i klubben. Han holdt styr på det hele og arrangerede igennem en lang årrække ture, hvor hans organisatoriske talent kom til sin fulde ret. Da kroppen blev syg var det en tung erkendelse for Ole, at han måtte give slippe tøjlerne. Han fulgte de sidste år livet i golfklubben fra sidelinjen, og holdt sig orienteret, for hovedet og hans tørre sans for humor fejlede ikke noget.

Ole Elkjær havde store evner med at koordinere og administrere opgaverne, så de blev løst tilfredsstillende, og han var et værdsat medlem af klubben. Han vil blive savnet. Æret være Oles minde.