False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Fordoblede mængden af træningsbolde

Tirsdag 06. oktober 2020

Mandag sidst på eftermiddagen satte ni energiske medlemmer kursen mod driving range for at samle bolde, der var røget uden for hegnet. På godt halvanden time næsten fordobledes antallet af brugbare træningsbolde, som klubbens medlemmer, der bruger driving range, får glæde af.

”Vi vurderer, at der er samlet mere end 3.000 bolde ved mandagens målrettede indsats, og det er vi taknemmelige for. Aktiviteten på Driving Range har i år været højere end den plejer, og følgen er, at der ”forsvinder” flere bolde end normalt ud af rangen”, fortæller en af klubbens trænere, Anders Kahr Nielsen.

Det er baneudvalget med Paul Sørensen i spidsen, der har bedt medlemmerne om hjælp til at samle vildfarne træningsbolde op.

”Det er mit indtryk, at de fleste blev overrasket over, hvor mange bolde der lå i skoven. Men så er det desto mere et tilfredsstillende stykke arbejde, fordi man virkelig kan se frugten af anstrengelserne. Alle de bolde, der er kommet tilbage på rangen, har en værdi på 3,5 kroner stykket”, fortæller Paul Sørensen.

”Vi har også lært, at det er væsentligt nemmere at finde boldene i venstre side, så man kunne godt ønske sig, at folk, som gerne vil slå langt, at benytte venstre side af rangen”, siger Paul Sørensen.

De frivillige hjælpere fik som tak for indsatsen aftensmad i klubhuset, og Paul Sørensen overvejer, om ikke succesen skal gentages en anden gang, da der stadig ligger flere tusinde bolde i skoven. Baneudvalget vil samtidig have greenkeepernes hjælp til at gøre områder udenfor rangen lettere tilgængeligt.