TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Restaurantugen blev et tilløbsstykke

Tirsdag 19. juli 2022

Vejle Golf Club havde rigtigt mange gæster i sidste uge. Flere end 1600 golfspillere benyttede Restaurantugen til at besøge VGC i uge 28 og få spillet især Parken/Skoven, der var denne uges 18-hullers bane. Der var lutter tilfredshed med banen blandt de gæster, som vi i ugen løb mødte og snakkede med, og selvfølgelig var der også muntre bemærkning om mange bolde, som var forsvundet i skovbrynene langs de velklippede fairways.

Greenkeeperne mødte hver morgen kl 4.00 for at nå at klippe og finpudse hullernes, til når gæsterne ankom, og dagen igennem gik spillerne på banen med cirka 8 minutters mellemrum. Vejret var med spillerne, for de fleste af ugens dage skinnede solen fra en lyseblå himmel, og der var en frisk brise til at tage toppen af temperaturen.

De fleste gæster benyttede også tilbuddet om at bytte greenfeen på 100 kroner til mad og drikke hos Den Lille Kok, og dermed opnåede Vejle Golf Club den ønskede effekt med at øge omsætningen i restauranten, og samtidig få en masse ambassadører for vores smukke bane rundt omkring i Golfdanmark.

Op til Restaurantugen var der blevet etableret en provisorisk P-plads mellem Skoven 2 og indspilsgreen, og det var et tiltrængt og rigtigt godt tiltag, ikke mindst for de mange, der kom i bil med trailer, som nu havde plads til at parkere uden at holde i vejen for de øvrige gæster.

Den lille Kok har givetvis sat rekord i antal golfburgere pr dag, men serverede og betjente som altid gæsterne med store smil og fleksibilitet, så alt gik op i en højere enhed, trods travlheden i golfklubben denne uge.

Der er fortsat plads til gæster i Vejle Golf Club i den resterende del af sæsonen, og vi håber at mange af de besøgende har fået lyst til at tage venner og bekendte med til en ny golfoplevelse i VGC i fremtiden.