False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Sjov social sommergolf på søndag

Fredag 09. juli 2021

Vejle Golf Club har Race to Munkebjerg. Randers Golf Klub har Young Guns. To klubber-i-klubben, der bygger på samme værdigrundlag om at spille sammen på tværs af køn, alder og hcp, og have det sjovt, imens man spiller.

På søndag, den 11. juli, spiller de to klubber en venskabelig dyst på Parken/Skoven, hvor matchformen er Greensome og der er indlagt en række underholdende elementer i løbet af de 18 huller. Som eksempelvis at chippe en golfbold ud i en gummibåd i søen på Parken 3, præmien er gummibåden og alt det spændende indhold, som gavmilde sponsorer har bidraget med.

Men søndagens turnering er ikke den første mellem de to klubber.

Lørdag den 24. april satte et større selskab af golfspillere fra Vejle kursen mod Randers til den første officielle turnering mellem Race to Munkebjerg og Young Guns.

Spillerne fra Vejle blev budt hjerteligt velkommen med goodiebags og præsentation af samtlige spillere, efterhånden som de startede fra første tee (Artiklens billede er fra denne lejlighed).  Der deltog 36 spillere fra hver klub i denne først udgave. Men hvordan kom arrangementet overhovedet i stand?

”Det er en meget sjov historie”, fortæller Dennis Thomsen, der er en af tre initiativtagere til Race to Munkebjerg. ”De to klubber er meget lig hinanden, og vi har mange af de samme tanker og ideer om, hvad vi gerne vil med vores golf. Begge klubber er åbne fællesskaber hvor man er velkommen, uanset køn, alder og ambitionsniveau. Det startede jo med, at vi gerne ville finde andre at spille med, og det har der været et behov for, både i Vejle og Randers”, fortæller Dennis Thomsen.

Dansk Golf lavede en omtale af Young Guns, og mange sendte links til Dennis Thomsen, der tog kontakt til Michael Lind fra Young Guns.

”Vi fik en god snak, og blev hurtigt enige om at få lavet et møde mellem ligesindede golfere, og nu er turen kommet til Vejle, hvor vi er klar til en rigtig herlig søndag”, siger Dennis Thomsen, som de fleste her i VGC nok også kender som en utrolig energisk formand for begynderudvalget.

Dennis Thomsen slår fra første tee i Randers. Foto: Erik Nielsen)

Man kan læse mere på Facebookgruppen Race to Munkebjerg, hvor man også kan finde andre at spille med, har i skrivende stund 250 medlemmer, og Klub-i-klubben Race to Munkebjerg, der igennem sæsonen arrangerer forskellige sociale turneringer, har omkring 80 medlemmer. Denne har en hjemmeside RTMgolf