TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Solen skinnede på Erhvervsklubben

Torsdag 13. august 2020

Medlemmerne i Vejle Golf Clubs Erhvervsklub samledes onsdag til hyggeligt samvær og 18 hullers golf i strålende solskin. Inden runden forkælede Gastro 46 deltagerne med en lækker frokost, og så blev der spillet stableford på Skoven/Sletten. Varmen var rigtig god i Skoven, og vinden var lidt en udfordring på Sletten, men det forhindrede ikke, at nogle af deltagerne kom ind i klubhuset med rigtigt gode scores, og manager Bo Vaaben kunne dele fine vinpræmier ud fra Havnens Vin og Tobaksforetning til de dygtigste.
Gastro 46 genoptog forkælelsen med en velafstemt tre retters menu med tilhørende vine, og snakken gik livligt blandt deltagerne omkring det veldækkede bord.

Vinderen denne onsdag blev Jørgen Hansen, Toptrading (tv), med imponerende 42 stablefordpoint, foran Søren Casper Nørskov Hansen (missede fotograferingen), SG ApS, med 38 point og Palle Jensen, CV Christensen, med 35 point.

Du kan også deltage
Vejle Golf Clubs erhvervsklub er for golfspillende virksomhedsejere og -ledere, der gerne vil have et uforpligtende forum at netværke i, samtidig med at dyrke fællesskabet omkring golf. Det gør vi bl.a. sammen med tilsvarende erhvervsklubber fra vores samarbejdsklubber i Greenfeeclub nr 1 sammenslutningen (Kolding, Steensballegård, Breinholtgård, Haderslev og Gyttegård), og det er muligt at inviterer gæster, f.eks. kunder og forretningsforbindelser, med til arrangementerne. Vil du gerne høre mere om mulighederne, så kontakt manager Bo Vaaben.
Der er plads til flere medlemmer i Erhvervsklubben, der i løbet af sæsonen mødes op til fem gange.
Næste arrangement er onsdag d. 9. september.

Her kan du læse mere om Erhvervsklubben