False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Sommerhilsen fra en tilfreds greenfeegæst

Fredag 12. juni 2020

Vejle Golf Club modtager i denne tid mange greenfeegæster, og her er medlemmers velvilje og gode modtagelse en nøgle til en rigtig god golfoplevelse på vores dejlige bane, som vi medlemmer jo ved også kan være noget af en udfordring, for personer, der kommer på banen første gang.

Vi har modtaget en tilbagemelding fra en sådan gæst, der uopfordret har givet en beskrivelse af den oplevelse, det var at besøge Vejle Golf Club i starten af juni måned, hvor 18 hullers banen var Parken/Skoven. Skribenten har bedt os, om vi vil sende hans tak og hilsner videre til alle de venlige medlemmer og personaler, der var med til at gøre oplevelsen særlig.
Og den opfordring vil vi hermed følge;

”Mojn.

Første besøg i Vejle Golf Club blev en rigtig god oplevelse for en golfmakker og jeg selv.

Vi kom i god tid og heldigvis for det. Ved tidsbestilling havde vi ikke bestilt en bil, som vi senere besluttede os for, pga spil 2 foregående dage i Holstebro og Haderslev for mit vedkommende.

Det skabte problemer i teknikken på golfbox, men sekretæren fik det løst og vi var klar til spil.

Det skabte lidt kø, men alle tog det stille og rolig, både medlemmer og sekretær - ingen sure miner eller kommentarer.

På banen ved første Tee sted mødte vi en 4 bold, der fandt ud af vi var gæster, og straks et par små fif fra dem, bare en god start.

Ved hul 4 eller 5 ville de lukke igennem og det er god kutyme, men det var ganske unødig, da der var langsom spil foran, så vi tog det uden at stresse, da gennemlukningbolden nu ventede bag os.

Længere fremme spurgte vi et par gange om guidning af banen og fik den bedste anvisning, om hul 10 og kløft osv., og god eftermiddag mv.

Vi blev færdige med runden, og havde her flere gange snakket om den flotte bane og omgivelser, samt den venlighed, vi mødte .

Hul 19 blev endnu en positiv oplevelse. Den unge betjening gav os en af de bedste oplevelser, man kan møde.

Husker ikke navnet, men hun er den fødte sælger, og det endte med et par nybagte flutes, som vi havde afvist ved køb af forfriskning, men det skulle lige spørges om ikke det var en ide til take away , og de så indbydende ud, så solgte var både vi og flutes.

Virkelig en fornøjelse. Hils personalet fra 2 herrer fra Haderslev Club One.”