False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Greenfee Club No.1 skifter ud i klubsammensætningen.

Tirsdag 08. september 2020

Kolding og Stensballegaard har meddelt at de træder ud af samarbejdet ved årsskiftet.

Efter ni års samarbejde ønsker Kolding Golfklub og efter seks år Stensballegaard Golfklub at forlade Greenfee Club no. 1 samarbejdet, når sæson 2020 slutter.

Haderslev, Breinholtgård, Gyttegård og Vejle ønsker at fortsætte samarbejdet med det kendte koncept og pris.

”Samarbejdet har været en succes, som et stadigt større antal medlemmer gennem årene har gjort brug af. Det er et godt tilbud til aktive spillere, dels giver fritspilsordningen variation i spilleoplevelsen, dels som alternativ til at kunne spille, når hjemmeklubben f.eks. holder arrangementer, fortæller forretningsfører i Gyttegård Golfklub, Jens Elvang-Gøransson, på vegne af Greenfee Club no. 1.

”Gennem årene har samarbejdet banet vej for en frugtbar dialog mellem klubberne, og blandt andet inspireret til forskellige arrangementer for medlemmerne af Greenfee Club no 1. Også de seks klubbers erhvervsaktive har brugt samarbejdet til at netværke på tværs med stor effekt. Haderslev, Breinholtgård, Gyttegård og Vejle ønsker at videreføre samarbejdet og gerne med yderligere 2 deltagende klubber”, fortæller Jens Elvang-Gøransson, forretningsfører i Gyttegård Golfklub.

”De fortsættende klubber er i dialog med golfklubber, som tidligere har vist interesse for at indtræde i samarbejdet. Det er forventningen at klubsammensætningen for 2021 kan præsenteres hen over efteråret” slutter Jens Elvang-Gøransson, som gerne står til rådighed for yderligere oplysninger på tlf. 3091 2382.