TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Gastro46 lægger smørekniven efter denne sæson

Onsdag 11. august 2021

Gastro 46 v/ Jonas Hansen og Pernille Worm har valgt at opsige forpagtningen af restauranten i Vejle Golf Club efter denne sæson. De to iværksættere har drevet restauranten gennem tre sæsoner, men har med en lang række benspænd fra Covid-19 restriktioner, måttet konstatere, at det under de betingelser ikke har været muligt at nå frem til en rentabel drift i golfklubben.

”Hvis vi alene kigger på økonomien, så har covid-19 skabt nogle virkeligt vanskelige vilkår, der betyder, at vi ikke når frem til et tilfredsstillende resultat. Det var meget svært i 2020, og vi har startet 2021 med et efterslæb, der simpelt hen ikke har været muligt at indhente, og derfor er vi nået frem til beslutningen”, fortæller Jonas Hansen.

Altid dejlig mad
”Det er ikke lige sådan, vi ønsker at slutte vores gode samarbejde gennem tre sæsoner”, understreger Vejle Golf Clubs formand, Claus Svold.
”Men det er på den anden side tydeligt, hvor svært det har været at komme igennem disse vanskelige tider, når man både skal jonglere uforudsigelige restriktioner og en sæson, hvor aktivitetsniveauet ikke er konstant gennem hele kalenderåret”, siger formanden.
”Pernille og Jonas har altid serveret god mad i Gastro 46. Vi har selvfølgelig håbet på et langvarigt og frugtbart samarbejde, men med Covid-19 er det tydeligt, hvor svært det kan være, så bestyrelsen har forståelse for Pernille og Jonas’ beslutning om at stoppe efter denne sæson”, siger formand Claus Svold. ”Vi ønsker Jonas og Pernille held og lykke med den vej, de må vælge i det nye år”.

Vejle Golf Club skal nu i gang med arbejdet at afsøge mulighederne, så klubben kan tilbyde god mad og drikke til medlemmer og gæster, ikke alene i forbindelse med golfaktiviteter, men også til selskaber og fester i en bredere sammenhæng.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Vejle Golf Club, manager Bo Vaaben, på tlf 7585 8185, eller mail bv@vgc.dk