TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Hvorfor sælges ikke bare lidt...

Fredag 19. marts 2021

Ville I også ønske der kunne købes en øl i VGC?
… I kan tro at vi har forståelse!

Vi ville om nogen ønske at der snart kunne komme flow i fadølshanerne og at vinkøleskabet kunne fyldes med sprøde rosé og liflige hvidvine.

Det kribler også i Pernille for at få gang i gryderne og ikke mindst vores røremaskine - Surdejen har jo aldrig fået så megen kærlighed som den har det sidste stykke tid”

Men men men…
Der er jo næsten altid et men - og i vores tilfælde er det desværre et meget begrænsende et af slagsen.

Kompensationsordningerne - som vi er evigt taknemmelige for og som holder os oprejst giver i vores tilfælde ikke luft til samtidig at kunne starte nye tiltag eller udbyde salg.

Problematikken opstår i den referenceperiode, som regeringen har stillet i henhold til kompensationssøgningerne. Skaber vi omsætning i en hvilket som helst størrelse i den periode, som vi befinder os i lige for tiden, vil det blive modregnet i vores kompensation. Dette skyldtes at vores omsætning sidste år i perioden var nærmest ikke eksisterende grundet vinterlukning samt at landets nedlukning skete blot to dage efter vi havde åbnet op for sæson 2020. Dermed bliver det altså en relativt dyr fornøjelse.

For at stille det i perspektiv kan vi referere til den seneste situation, vi desværre har måtte stille ansigt til. Nemlig at det har kostet os på den trælse side af 30.000 kr. at skabe omsætning gennem de nytårsmenuer vi leverede til mange glade gæster inden årsskiftet

En situation vi desværre ikke kunne blive oplyst om inden vi nåede ind i februar. Havde vi kunne spå at dette ville blive resultatet, ville vi jo om nogen have ønsket at vi blot havde hygget os med vores nærmeste i dagene op til nytår. Sådan skulle det desværre ikke være og den kamel har vi måtte sluge.

Og hvorfor kan andre golfklubber så gøre det?
Helt lavpraktisk og uden at kunne vide det med sikkerhed så bør det alene skyldes, at de i samme periode sidste år må have haft selskaber og lignende, som har givet dem et omsætningsgrundlag de i denne periode ikke kommer i nærheden af.

Da der fortsat ikke er meldt noget nyt eller andet ud omkring referenceperioden for den periode vi befinder os i nu, tør vi altså ikke løbe risikoen med ølvogn og grill ved parkeringspladsen.

Hilsen
Gastro46