False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Der arbejdes konstant på greens i VGC

Onsdag 29. januar 2020

Chefgreenkeeper Kristoffer Harreby fortalte på mandagens banevandring om greens i Vejle Golf Club, opbygningen og plejen gennem sæsonen, som udover Klipning omfatter Sprøjtning, Propper, Topdress, Vertikal skæring, Vertidræn, Tromling, Gødning og Kærlighed.
Alle golfspillere kan bidrage til greenkeepernes arbejde ved under spillet at rette nedslagsmærker op, lægge flaget forsigtigt ned på greenen i stedet for at lade det falde fra fuld højde, samle bolden forsigtigt ud af koppen, når de putter med flaget i hullet og variere vejen, som de går ind og ud af green, så slitage fordeles over større områder.
Det er baneudvalget, der traditionen tro inviterer medlemmerne til at deltage i banevandring med det formål at styrke dialogen omkring arbejdet med banen, og give medlemmerne mulighed for at få indsigt i det konkrete arbejde og svar på praktiske spørgsmål om banen og driften.
Var du forhindret i at deltage, og har du forslag til ændringer af Vejles bane, eller opklarende spørgsmål, er du velkommen til at sende dem til baneudvalget, som mødes cirka otte gange om året og sammen med greenkeeperne udarbejder plejeplan for banen