TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Træk bolde hvert kvarter

Onsdag 19. april 2023

Driving Range – du kan nu trække en ny spand bold hvert kvarter, efter nogle medlemmer har givet udtryk for, at 20 minutter mellem hvert boldtræk har været lidt for lang tid for dem. Derfor justerer vi frekvensen mellem hvert boldtræk fra 20 minutter til 15 minutter, i bestræbelserne på at give de bedste betingelser for en effektiv træning på rangen.

Systemet med ny boldmaskine og en ny metode til at trække bolde er kommet godt fra start, og langt de fleste medlemmer har – efter lige at skulle høste erfaring med GolfMore-appen – fundet ud af systemet og herefter brugt rangen flittigt. Hen over påsken har det fine vejr betydet stor aktivitet på rangen. Faktisk er der i den første lille måned blevet trukket 84.000 bolde, som også har givet klubben en indtægt på kr. 5.000 fra betalende brugere.

Ved hjælp af det nye system sikrer vi, at de bolde, der trækkes i maskinen, rent faktisk bruges til formålet, og boldmaskinen løber ikke så hurtigt tør for bolde. Dermed kommer brugerne ikke til at gå forgæves, når de gerne vil træne på driving range, og klubben har et meget effektivt redskab til også at sikre en indtægt fra træningsboldene.