TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Vejret er perfekt til dygtiggørelse

Fredag 19. januar 2024

Ja, helt ærligt, så indbyder de snedækkede fairways på golfbanen ikke til spil og træning. Men det gør til gengæld klubbens indendørs træningslokale, hvor to golfsimulatorer indbyder til træning, samvær, hygge og sjove konkurrencer.

Bemærk; Du har i vinterperioden mulighed for at deltage i klubbens 14-dages turneringer, hvor der spilles 9-huller på en fastlagt bane. Præmierne er betalt adgang til golfsimulatorerne! Deltagelse kræver ikke tilmelding. Læs mere her

Tid til træning
Mange medlemmer benytter også årstiden til træning og optimering af svinget, inden det igen bliver tid til at komme på græs. Enten som selvtræning eller ved at hyre en af klubbens dygtige trænere. Dem kan du booke via sidani.dk

Onsdag eftermiddag besøgte vi træningslokalet, hvor en af klubbens tre trænere, Anders Kahr Nielsen, var i gang med at undervise.

”Vinterperioden er jo ideel til at forbedre sit sving. Blandt andet fordi man kan flytte sit fokus fra ”hvor ender bolden henne?” til ”hvordan rammer jeg bolden?”. Og så er der tid til at lave øvelser og træne de dele af kroppen, der giver stabilitet i svinget”, siger træneren.

Det indendørs træningslokale er åbent dagligt fra kl. 07-23, og man booker tider i golfbox. Man skal være medlem af Vejle Golf Club for at booke, men er velkommen til at invitere gæster.

Golftræner Anders Kahr Nielsen (tv) underviser i klubbens træningslokale, der har to golfsimulatorer