False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Greenkeeperne holder ikke fri

Torsdag 04. februar 2021

Grøn vinter er det ikke i denne uge, men alligevel har greenkeeperne masser af arbejdsopgaver, så de klør på for at gøre bane og maskineri klar til, når golfspillerne igen strømmer til klubben.
På billedet ses Christian Jensen, der har taget et afbræk fra arbejdet i værkstedet med at tilse maskinerne, for at feje sneen væk fra stien til golfbanen.
Christian er greenkeeperstabens mekaniker, og i vintermånederne er der mange serviceopgaver på klubbens omfattende maskinpark, som skal varetages, så alt spiller, når der igen bliver travlt på græstæpperne rundt omkring på banen.

Staben har i disse dage også travlt med at beskære træer og tynde ud i hegn og bevoksning langs golfhullerne. Det gør det lettere at finde og spille bolden, og dermed også en hjælp til at holde et fornuftigt flow i spillet, når der igen er mange på banen. Det betyder også lys og luft til græstæppet, som dermed får bedre vækstbetingelser.
Vejle Golf Clubs klubhus har fået en række synlige forbedringer, her under corona-nedlukningen. F.eks. er der skiftet belysning, lofter og malet lyst og lækkert, så faciliteterne er i orden til sæsonstart.
Traditionen tro er der også en del af banens interiør, som skal males og vedligeholdes, bl.a. markeringspæle, så golfspillerne tydeligt kan se, hvilke områder bolden spilles i.
Igennem vintermånederne har der været pæn tilstrømning af ihærdige golfspillere, både på Sletten, Triobanen og Korthulsbanen, og når vi når marts måned plejer en del af klubbens medlemmer at vågne til dåd, støve golfkøllerne af og komme på banen. Vi glæder os!