False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Særlig intensiv pleje i næste uge

Onsdag 23. juni 2021

I uge 26, fra på mandag den 28. juni, vil greenkeeperstaben gennemføre en særlig intensiv behandling af greens på banens tre 9-hullers sløjfer.
Greens prikkes, eftersåes og topdresses, så der kan trænge tilstrækkeligt sand ned i overfladen, og mængden af gammelt plantevæv reduceres.

Tidsbestilling suspenderes
Målet er at gøre overfladen mere tør og græsset mere modstandsdygtigt. I løbet af ugen kan man ikke booke tider, men skal benytte boldrende.
”Vi tager en sløjfe ad gangen og greens får det sand, som de har brug for. På dagen, hvor arbejdet står på, bliver den enkelte sløjfe lukket frem til cirka kl. 14. Det betyder også, at spillet på greens påvirkes i flere dage efter, som følge af behandlingen, men til gengæld bliver overfladen markant bedre efterfølgende. Vi sørger dog for at tromle greens for at mindske generne for spillerne”, fortæller chefgreenkeeper Kristoffer Harreby.

Ifølge plejeplan er der er fastlagt tre uger i sæson 2021 med særlig intensiv behandling af greens, som vil påvirke spillet. Det er uge 15, 26 og 39, hvor fremgangsmåden er som omtalt ovenfor.

Hvis du ønsker en mere dybtgående beskrivelse, kan du læse baneudvalgets plejeplan