TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Ups, der hoppede kæden af!

Fredag 29. juli 2022

Vi har i denne sæson haft nogle uhensigtsmæssige – og særdeles uønskede – episoder på driving range, hvor brugerne af rangen slår bolde efter traktoren, når der samles bolde. Det er brud på en helt grundlæggende forudsætning om ikke at udsætte andre mennesker for fare på golfbanen!

Selvom traktoren har et ”sikkerhedsnet” omkring førerhuset, er vinduerne blevet smadret – prøv et øjeblik at forestille dig selv siddende i førerhuset med golfbolde flyvende omkring dig med stor fart. Det er klubbens trænere, der har opgaven med  at samle bolde, og de fortæller om episoderne, at det virker, som om brugerne af rangen er ”fuldstændigt ligeglade” med, om de rammer traktoren. Sådan opleves det i hvert fald fra førerhuset under boldopsamlingen.

Lad være!
Når der samles bolde på rangen, må du ikke slå efter boldopsamleren. Oplever du, at din ”nabo” ikke overholder dette, så tøv ikke med at stoppe personen. Det er ikke sjovt. Der er ingen undskyldning. Vi ønsker ikke denne adfærd i Vejle Golf Club.

Og så skal vi gentage den generelle opfordring til alle brugerne af driving range om at slå efter markeringerne – så boldene bliver på rangen. Det letter også opgaven med hurtigere at få samlet boldene ind og fyldt boldautomaten op igen. På forhånd tak for hensynet og din hjælp til at forbedre forholdene!