False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Skyd ikke greenkeeperne

Tirsdag 15. juni 2021

Pas på dine greenkeepere – golfbolde slår hårdt

Sommeren er over os, og der er mange mennesker på banen, hvilket er dejligt, men det resulterer desværre også i nogle episoder, hvor golfklubbens greenkeepere er ” i vejen” for spillere, der dårligt har tid til at vente med at komme videre i spillet.

Derfor bruger vi anledningen til at genopfriske ”færdselsreglerne” for fornuftig adfærd på banen.

For de spillere, som primært færdes på banen i morgen- og formiddagstimerne, kan det ikke undgås at ”støde på” en arbejdende greenkeeper, måske endda mere end en gang på runden.

”Vi har en række forskellige klippeopgaver, der for at blive løst kræver, at vi ikke fjerner blikket fra den linje, som vi kører på. Samtidig bærer greenkeeperen høreværn, så man kan ikke sådan lige ”råbe dem op”, men vi er naturligvis opmærksomme på, at der spilles på banen, og vil hjælpe spillerne igennem”, påpeger chefgreenkeeper Kristoffer Harreby.

AFVENT tydeligt signal fra greenkeeperen, inden du slår dit slag. Det er altid greenkeeperen, som bestemmer, hvornår det kan passe ind i forhold til arbejdsopgaven at vinke spillerne frem. Respekter, at greenkeeperen passer sit arbejde og gør sig umage – så banen kan blive så god som overhovedet muligt.