TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Skyd ikke greenkeeperen

Onsdag 23. august 2023

Pas på dine greenkeepere – golfbolde slår hårdt!

Det er højsæson for golf og der er mange mennesker på banen, hvilket er dejligt, men desværre oplever vi også nogle uhensigtsmæssige episoder, hvor golfklubbens greenkeepere er ”i vejen” for spillere, der dårligt har tid til at vente med at komme videre i spillet.

Derfor genopfrisker vi lige ”færdselsreglerne” for fornuftig adfærd på banen.

”Vi har en række forskellige klippeopgaver, der kræver, at vi ikke fjerner blikket fra den linje, som vi kører på. Samtidig bærer greenkeeperen høreværn, så man ikke sådan lige kan ”råbe dem op”, men vi er naturligvis opmærksomme på, at der spilles på banen, og vil hjælpe spillerne igennem på bedst mulig måde”, påpeger chefgreenkeeper Kristoffer Harreby.

AFVENT tydeligt signal fra greenkeeperen, inden du slår dit slag.
Det er altid greenkeeperen, som bestemmer, hvornår det kan passe ind i forhold til arbejdsopgaven at vinke spillerne frem. Respekter, at greenkeeperen passer sit arbejde og gør sig umage – så banen kan blive så god som overhovedet muligt.

”Vi hører mange dårlige undskyldninger fra spillere, der overtræder reglerne og måske endda rammer greenkeepere og maskiner, men undskyldninger gør ikke skaderne mindre”, siger chefgreenkeeperen

Hvis du spiller sammen med en rastløs golfspiller, der lægger an til at slå, før der er plads. Så stop spilleren! Det er ikke i orden at være til fare for andre på golfbanen.

I samme ombæring kan vi gøre opmærksom på, at det også gælder på driving range, hvor man ikke må slå bolde efter traktoren. Når der samles bolde, må man kun slå efter den blå eller grønne målskive, og altid væk fra traktoren, så hverken den eller personen, som kører den, er i fare for at blive ramt!