False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Gå ikke på banen før kl 7

Onsdag 29. januar 2020

Bestyrelsen har godkendt en indstilling fra Baneudvalget om, at golfspillerne først kan gå på banen fra klokken 7.00 på hverdage og kl. 6.00 i weekenden. Derfor får greenkeeperstaben plads til at arbejde uforstyrret fra dagens begyndelse.

”Det giver os mulighed for at komme foran spillerne med de store maskiner, som vi bruger til at klippe fairway og rough, og dermed blive mere effektive i de tidlige morgentimer”, fortæller Chefgreenkeeper Kristoffer Harreby.

”De forskellige sprøjtemidler, som vi behandler planterne med, har også gavn af at sidde en time i fred og ro, så midlet kan nå at trænge ind i planten, inden der kommer trafik på banen, så vi er meget glade for beslutningen”, siger chefgreenkeeperen.

”Vi tilrettelægger klippearbejdet, så spillerne kan får oplevelsen af nyklippede teesteder og greens, i videst mulig udstrækning uden at skulle vente, mens greenkeeperen arbejder. Men det siger sig selv, at man ikke helt kan undgå at møde os på banen”, siger Kristoffer Harreby.

Skulle du være så ”uheldig” at møde greenkeeperen på arbejde, så beder vi dig udvise respekt og vente med at slå, indtil greenkeeperen TYDELIGT har givet dig tegn til, at det er i orden.