False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Snakken glider let på Korthulsbanen

Torsdag 28. januar 2021

Golfbanen er åben. Solen er begyndt at varme!
Det kan godt være, at årstiden traditionelt har fået mange af medlemmerne til at pakke køllerne væk og grave sig ned i sofaen foran husalteret. Men der er al mulig grund til at ”gå tur” på golfbanen og få banket ”rusten” af svinget.
I dag startede vi kl. 9.30 med rimfrost og en lille smule sne i den skyggefulde del bag skoven. Men humøret er højt og luften er kold og frisk. Lige vejr til en omgang golf på Korthulsbanen. Selskabet er ikke det mindst vigtige. Hvis man som jeg bor alene og arbejder alene, så er det dobbelt hyggeligt med to følgesvende og konversation om alt og intet sådan en torsdag formiddag midt i en corona-jeg-har-snart-fået-nok-pandemi.
Og i løbet af ni huller kommer følelsen af, hvor sjovt og dejligt golf er, solen har en lille smule varme i sig, og de næste ni huller nærmest svæver jeg hen over fairway og greens og synes at verdenssituationen straks ser noget mere positivt ud, end for bare en enkelt time siden.
Den varme kop kaffe efter runden smager også fantastisk – faktisk er det svært at finde på undskyldninger for ikke at gå ud på golfbanen igen – på trods af vind og vejr, corona-restriktioner og en ekstra tyk trøje til at begrænse svinget.

  1. Der er også åbent på Sletten, hvor man spiller fra provisoriske tees til ”pæl”.