TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Vil du være med til at udvikle juniorarbejdet?

Onsdag 25. september 2024

Sommeren går på hæld og dermed også golfsæsonen. Men i VGC’s juniorafdeling er det ikke ensbetydende med, at juniorerne ikke kan holde træningen og formen vedlige i vinterperioden.

”Vi har som et nyt tiltag valgt at fortsætte med træningstilbud til juniorerne igennem vinterhalvåret. Vi har gode faciliteter; overdækning af driving range, samt trackman rummet til rådighed. Træningen udvikler færdighederne og kammeratskaber juniorerne imellem vedligeholdes.
Vi arbejder på, at juniorerne får 2 træninger i oktober, 2 i november og 1 i december. Derudover lægger vi hen over vinteren også op til nogle hyggelige, sociale fredage med simulator og golfspil”, fortæller Hanne Kimer Rasmussen på vegne af juniorafdelingen.

Har du lyst til at være med til at udvikle juniorafdelingens tilbud?

”Juniorudvalget vil gerne give de unge spillere/jeres børn gode muligheder for at udvikle sig inden for golf og også udbygge de gode sociale relationer, som interessen for golf medfører. Vi er pt. 5 personer i udvalget, men vi vil rigtig gerne have flere udvalgsmedlemmer -  gerne med yngre børn, således at der skabes et godt flow i udviklingen af hele juniorafdelingen - lige fra de yngste til de ældste”, siger Hanne Kimer Rasmussen.

Hvis du er interesseret i at være juniorudvalgsmedlem, og gerne vil høre mere om, hvad det indebærer, så kontakt en af os fra juniorudvalget. Du finder vores kontaktoplysninger her.