TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Kolding Golf Club fortsætter i Greenfee Club no 1

Tirsdag 03. november 2020

”En afstemning blandt medlemmerne i Kolding Golf Club har været medvirkende til, at Kolding Golf Club fortsætter i greenfeesamarbejdet med Vejle, Haderslev, Breinholtgård, Horsens og Gyttegård”, siger manager Marianne Bryld Nissen fra Kolding Golf Club

”Vi er meget tilfredse med at Kolding forbliver i samarbejdet, og vi ser frem til at fejre 10-året for samarbejdet i næste sæson, hvor Horsens Golfklub er ny klub som afløser for Steensballegård, så der fortsat er seks attraktive klubber i greenfeesamarbejdet”, siger forretningsfører Jens Elvang-Göransson fra Gyttegård Golfklub på vegne af Greenfee Club no 1.

”Samarbejdet har været en succes, som et stigende antal medlemmer gennem årene har gjort brug af. Det er en godt tilbud til aktive spillere, dels giver fritspilsordningen variation i spilleoplevelsen, dels som alternativ til at kunne spille, når hjemmeklubben holder arrangementer, fortæller Jens Elvang-Gøransson.

Som reglerne er i dag giver medlemskab af Greenfee Club no. 1 adgang til at spille de deltagende klubbers baner på hverdage samt weekend- og helligdage i tidsrummet før kl. 9 og efter kl 12. Prisen for medlemskab er kr. 800,- ved køb før årsskiftet og kr. 900,- i sæsonen. Der kan spilles max 10 runder på hver bane.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Jens Elvang-Gørensson, på tlf 7533 6382 eller mail elvang@ggk45.dk