False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Udvidelse af populært greenfeesamarbejde

Onsdag 13. oktober 2021

Medlemmerne af Greenfee Club no 1 får i sæson 2022 endnu en bane at spille, da Sønderjyllands Golfklub har tilsluttet sig samarbejdet, mens Kolding, Gyttegård, Horsens, Vejle, Haderslev og Breinholtgård fortsætter i samarbejdet om at give medlemmerne attraktive golfoplevelser.

Sønderjyllands Golfklub holder til ved Tinglev, blot et par km fra motorvej 45, og råder over en 18-hullers parkbane, placeret i let kuperet terræn i en plantage, hvor enkelte huller er beliggende i skov. Banen er i det hele taget omgivet af smuk natur og byder på mange spændende udfordringer for golfspillerne. I højsæsonen giver roughen udfordringer, og banen spiller betydeligt længere, hvis man ikke kan holde bolden ude af det lange, frodige græs. Både den nye og den øvede spiller vil finde banen afvekslende og værd at komme tilbage til.

Prisen for at være med i greenfeeordningen bliver 950 kroner, men hvis man køber før nytår, skal man blot betale 850 kroner for medlemskabet, der gælder hele sæsonen 2022. Medlemskabet giver adgang til at spille 10 runder på hver bane, i weekenden kan der dog ikke startes i tidsrummet mellem 9-12.