False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Horsens Golfklub tilslutter sig fritspilsordning i 2021

Tirsdag 20. oktober 2020

Horsens Golfklub kommer fra sæson 2021 med i Greenfee Club no 1.

Horsens har en 18-hullers mesterskabsbane i varieret natur med søer og vandløb i spil. Banen har gennem årene lagt græs til mange store golfturneringer og – arrangementer. Klubben råder over et moderne klubhus, driving range i to etager og træningsområder, der byder golferen godt velkommen til en oplevelsesrig golfrunde. I 2022 kan Horsens Golfklub fejrer 50-års jubilæum.

”Vi glæder os meget til at tage del i samarbejdet og give såvel medlemmer som gæster endnu flere oplevelsesmuligheder med deres golf. Vi byder på kvalitet, både på og udenfor banen, og jeg er sikker på, at vi kan supplere samarbejdet omkring Greenfee Club no 1 til gavn og glæde for alle”, siger Club Manager i Horsens Golfklub, Karsten Sørensen.

Efter Steensballegård og Kolding Golfklub annoncerede, at de trækker sig ud af Greenfee Club no 1 fra årsskiftet, arbejder de øvrige klubber i fællesskabet videre på at inkluderer yderligere en klub i samarbejdet, så medlemmerne af fritspilsordningen fortsat har et varieret udvalg af baner at spille. Greenfee Club no 1 har eksisteret i ni sæsoner og består udover Horsens Golfklub af Gyttegård Golfklub, Haderslev Golfklub, Vejle Golf Club og Breinholtgård Golfklub.

Yderligere oplysninger om samarbejdet kan fås ved henvendelse til forretningsfører Jens Elvang-Gøransson, Gyttegård Golfklub, 3091 2382.