False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Et enkelt slag fra LET

Onsdag 21. december 2022

For Vejle Golf Clubs playing Pro Linette Holmslykke endte kvalifikationsturneringen til Ladies European Tour (LET) særdeles bittersødt, da hun endte blot eet sølle slag fra at erhverve det fulde medlemsskab, som krævede en plads mellem de 24 bedste. Efter de fem runder med stabilt flot spil sluttede Linette final stage 2 slag under par på en 25. plads, hvilket er en virkelig imponerende indsats. 
Det betyder, at Linette Holmslykke i sæson 2023 har et kategori 16 til LET, hvilket giver adgang til en del - typisk mindre økonomisk attraktive - turneringer, så det bliver vanskeligere at planlægge sæsonen godt her fra sæsonstart, som er 2. februar i Kenya. 

Det er givet en ringe trøst, men blandt de 24 kvalificerede spillere finder vi en række højt profilerede navne, som måtte forbi Q-school for at genvinde deres plads på LET. Også enkelte nye - herunder den unge, danske landsholdskomet Amalie Leth-Nissen, der nu skal tage stilling til, om hun vil skifte amatørkarrieren ud med et liv blandt de professionelle.

Men det er også enormt positivt, at Linette har spillet så stabilt gennem ni runder, under de vanskelige forhold på La Manga Club i Spanien, og at hun fortsat er tilknyttet LET og fastholder sin flotte udvikling blandt de professionelle kollegaer. Derfor ønsker vi Linette Holmslykke tillykke med præstationen og håber, hun kan holde en velfortjent ferie julen over, hvor der bliver plads til andre aktiviteter end golf.