False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Komfortabel hjemmesejr i første runde

Lørdag 07. maj 2022

Cecilie Eggersen på Parken 7 under dagens single, der blev vundet 1/0

Vejle Golf Clubs damer i elitedivisionen kom rigtigt godt fra start på hjemmebanen med en 10-2 sejr over oprykkerne fra Odense. I formiddagens Foresomes besejrede Camilla Christensen/Malene Meldgaard Arildsen deres modstandere 6/5 og kunne gå tidligt til frokost. Katrine Toftgaard Pedersen/Cecilie Eggersen vandt også overbevisende med 4&2 og dermed stod der 4-0.

”Generelt kan man sige, at der blev holet en masse gode puts, og derfor var der aldrig tvivl om udfaldet. Vi er meget tilfredse med denne start på sæsonen, og håber at kunne følge op i morgen, hvor vi tager til Silkeborg”, fortæller holdleder Stephanie Bertelsen.

Som tilskuer til dagens match var det tydeligt, at Vejles spillere beherskede den meget stride vestenvind, der susede over specielt Sletten med middelvinde på 30 km/t  (8,2 m/s), bedre end modstanderne, men også på Parken var der kontrol over spillet.

I singlerne sejrede Camilla Christensen med 7/5, Malene Meldgaard Arildsen med 6/5 og Cecilie Eggersen måtte ned af 18. hul, efter hun havde været dormie 3 up, men på det sidste hul var en par nok til at sikre sejren. Katrine Pedersen havde en eftermiddag med marginalerne lidt imod sig, og måtte se sig besejret 2/1 i en aldeles godkendt sæsonstart.

God vind i Silkeborg!