TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Endnu en sejr til elitedamerne

Onsdag 25. maj 2022

Fra venstre er det Cecilie Eggersen, Malene Meldgaard Arildsen, Stephanie Bertelsen, Katrine Toftgaard Pedersen og Camilla Christensen, der spillede sig til to sikre sejre i elitedivisionen.

Søndag spillede elitedamerne på udebane mod Silkeborg, men klarede alligevel en sejr på 8-4.

”Vi har fulgt planen og har skabt et godt udgangspunkt for vores mål, som er at kvalificere os til medaljespillet”, fortæller holdleder Stephanie Bertelsen efter matchen.

Igen søndag vandt Camilla Christensen/Malene Meldgaard Arildsen deres foresome stort, mens Cecilie Eggersen/Katrine Toftgaard Pedersen måtte ned ad hul 18, før de kunne vinde deres, og Vejle kunne gå til frokost med en 4-0 føring. I singlerne vandt Malene Arildsen igen stort, 7/6, mens Camilla Christensen var ved at sætte sin føring over styr, men hun kom stærkt igen til sidst, vandt hul 16 og 17 og dermed matchen 3/1. Både Cecilie og Katrine mødte overvældende modstand i deres singler og tabte.

”Vi kan nu se frem til mødet mod Aalborg i juni. Det bliver afgørende. Vi har forhåbentlig Linette med på holdet til den tid, og hvis vi har fem spillere på rådighed i spillerunden i juni, vil det stille os i en rigtig optimal position”, fortæller Stephanie Bertelsen.

Holdet måtte undvære Linette Holmslykke i denne spillerunde, da hun var i Spanien og deltage i Ladies European Tour. Det blev til et sikkert, klaret cut og en check, der sammen med et boost i selvtilliden giver brændstof til mere golf i den professionelle arena for Linette.