False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Endnu en flot runde i Tjekkiet

Lørdag 29. august 2020

Linette Holmslykke kunne (næsten) holde sin flotte placering i top 12 i anden runde af TipSport Czech Ladies Open efter lørdagens 18 huller, der blev spillet et slag under par.

”Det var lidt hårdere i dag. Især de sidste ni huller er kuperede og kræver fuld fokus. Men jeg er tilfreds med spillet, og klar til at hole en masse puts i finalerunde i morgen”, fortæller Linette Holmslykke efter anden runde, der bød på fire birdies og tre bogies. Og altså endnu et imponerende klaret cut på kvindernes europatour, hvor Linette debuterede i Australien i februar.

Linette Holmslykke ligger -4 på en delt 17. plads inden søndagens finalerunde, hvor hun nu er sikret at få del i den samlede præmiepulje, der er på 200.000 euro, og sådan som covid 19 pandemien har aflyst en masse spil, så er enhver euro, der kan tjenes til ranglisten af største betydning.

Emily Kristine Pedersen fører turneringen efter en helt suveræn første runde i 63 slag. Efter 16 huller af anden runde er hun yderligere seks slag under par, og har et forspring til andenpladsen på 5 slag.