TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Elitedivisionens favoritter mødes i Vejle

Torsdag 16. juni 2022

Cecilie Eggersen og Katrine Toftgaard Pedersen (der putter) er en superstærk konstallation i foresome, og lørdag kommer de på en udfordrende opgave, når holdet møder Aalborg. (Foto; Jørgen Pagh).

Vejle Golf Clubs damer i elitedivisionen spiller forårssæsonens vigtigste kamp på lørdag – endda på hjemmebane – mod de evige rivaler fra Aalborg.

”Hvis vi skal gøre os forhåbninger om at vinde puljen i år, så skal vi vinde over Aalborg på hjemmebane. Det bliver et rigtigt spændende opgør, og man kan godt forudse, at flere af matcherne går helt til de sidste huller”, fortæller holdleder Stephanie Bertelsen. Aalborg har, som Vejle, et særdeles godt hold sammensat af rutine og talent, og holdene kender hinanden godt fra mange tidligere opgør.

Lørdag stiller VGC op i stærkeste opstilling med Cecilie Eggersen, Linette Holmslykke, Katrine Toftgaard Pedersen og Malene Meldgaard Arildsen.

Hvis du har lyst til at følge de dygtige spillere rundt, så startes der ud med foresomes om formiddagen og singler efter frokost. Matcherne afvikles på Sletten/Parken, og der spilles hulspil.

Søndag skal holdet spille mod Odense, og det sker på udebane. Her erstattes Katrine af Camila Christensen, da Katrine skal til afsluttende studentereksamen mandag. Onsdag er det Malene, der afslutter studentereksamen. Men først venter et neglebidende spændende favoritopgør i weekenden.