False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Der venter en masse gode golfoplevelser, …

Mandag 07. december 2020

… for medlemmerne i Vejle Golf Clubs nye indendørs træningscenter.

Inden Grand Opening på Vejle Golf Clubs indendørs træningslokale blev golfsimulatorerne præsenteret for en lille skare på ni personer, som kommer fra klubbens juniorafdeling, Ladies-, Senior- og Mens Section, Begynderafdelingen og trænere. Trackman rummer rigtigt mange muligheder og beregninger, som kan være rigtigt spændende under en træningssession, og derfor gennemgik Niklas fra firmaet Trackman, der har installeret de to golfsimulatorer i lokalet, også en del af funktionerne for de fremmødte. Men til dagligt spil og brug af golfsimulatorerne er det ikke nødvendigt at erhverve sig det store it-kørekort, da lokalet er indrettet, så det er nemt at komme i gang og få stor golfglæde ved.

Man booker og betaler i golfbox, og prisen er den samme, om man er alene eller fem, der deles om den samme simulator. Der vil være en række (berømte) baner at vælge imellem, eller man kan stille sig på den virtuelle driving range og træne slag i forskellige vindretninger. Golfsimulatorerne kan kun bookes af medlemmer af Vejle Golf Club, men de er velkommen til at tage gæster med. Der er opstillet en automat med forfriskninger i lokalet, som bl.a. kan betales med mobilepay.

Kort sagt; der venter brugerne masser af indendørs golfoplevelser!

Ved demonstrationen fik de to juniorspillere William og David æren af at slå en række slag for at demonstrere simulatoren, og vores træner Talal var også behjælpelig med at rette og instruere, så vi fik mulighed for at se, hvordan Trackman kan bruges i en træningssession.

Niklas demonstrerede, hvordan man kan ændre på vind og vejr, så brugeren har muligheden for at træne og opleve, hvad der sker med boldens flugt i forskellige vindretninger. Men det er nørderi for viderekomne!

Ved almindeligt, dagligt brug vil golfsimulatoren tænde i forbindelse med at den bookede tid starter, og derfra er der en nem adgang til f.eks. at vælge den bane, som man gerne vil spille. I forbindelse med træning har træneren selvfølgelig muligheden for at indstille udstyret, så det viser alle de relevante data, som skal bruges i forbindelse med. Golfsimulatoren slukker automatisk, når tiden er udløbet. Bemærk venligst, at man får adgang til lokalet ved hjælp af sit dgu kort, og har du ikke allerede været forbi sekretariatet for at få DGUkortet kodet, så er det en god ide at gøre det i denne uge, inden sekretariatet lukker for julen!

Golfsimulatoren er et værktøj, som man hurtigt lærer bedre at kende, og derfor er det nemt at bruge. I tilfælde af krise hænger der dog et telefonnummer, så hjælpen er lige ved hånden.

Med de nye indendørs golfsimulatorer er der (næsten) ingen undskyldninger for ikke at holde formen ved lige her i vintersæsonen. Som de siger i reklamen; Det er ikke ligesom rigtig golf – det er rigtig golf!