False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Linette godt fra start i Tjekkiet

Fredag 28. august 2020

(photo by Tristan Jones, LET)
Linette Holmslykke har med sin kategori på Ladies European Tour ikke adgang til alle turneringer, og derfor er det endnu mere vigtigt, at hun udnytter de starter, som hun får tilbudt. I denne uge spiller de professionelle kvinder i Tjekkiet, i den traditionsrige turnering TipSport Czech Ladies Open, der spilles på Beroun Golf Club udenfor Prag.
Linette er kommet rigtigt flot fra start med en runde tre slag under par, efter fem birdies og to bogies. Forud for turneringen har Linette haft en meget lang pause fra professionel golf. Til gengæld har hun trænet flittigt herhjemme i Vejle, og den målrettede træning ser ud til at give pote.

Med i turneringen er også formstærke Emily Kristine Pedersen, der fører turneringen efter en første runde i 63 slag, som er den laveste runde i hendes professionelle karriere. I 2016 sikrede Nanna Koerstz-Madsen sin OL-deltagelse, netop foran Emily Kristine Pedersen, ved at vinde TipSport Czech Ladies Open. Så der er gode danske resultater i den tjekkiske LET-turnering

Vi krydser fingre for Linette Holmslykke, og at hun kan holde fast i det fornemme spil i lørdagens vigtige ”moving day” i Tjekkiet.