False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Bestyrelsen godkender ny visionsplan for eliten

Tirsdag 03. november 2020

(fv. Helene Hvid Jørgensen, Stephanie Bertelsen, pro-træner Talal Sidani, Katrine Toftgaard Pedersen, Malene Meldgaard Abildsen og Jeanette Egedal Hansen.)

Vejle Golf Club vil tilbage blandt de bedste i herrerækken og bibeholde deltagelse i damernes bedste række i Danmarksturneringen.

Vejen til bedre resultater går gennem en elitekultur, der skal fremelskes gennem intensiv træning – fysisk, mentalt og teknisk – samt endnu bedre rammer for de dygtigste spillere.

”Vejle Golf Club vil fortsat satse på at udvikle egne talenter, men vi vil også opfordre ambitiøse og dygtige elitespillere i området til at komme til Vejle. Vi har områdets bedste rammer for elitegolf og forudsætningerne for at udvikle golfspillere på et højt niveau”, siger formanden for Sportsudvalget og næstformand i bestyrelsen, Charlotte Holst.

Hun understreger, at det kommer til at ske indenfor de økonomiske rammer, som klubben har afsat til eliteudvalget, men at der i en ny organisering skal arbejdes mere for at tiltrække ekstern finansiering til eliten for at udvikle de faciliteter, der stilles til rådighed.

Et eliteudvalg under Sportsudvalget skal holde styr på struktur, planlægning og kommunikation, ligesom udvalget skal arbejde opsøgende i forhold til at tiltrække spillere og sponsorer til projektet. Eliteudvalget skal bestå af mindst fire personer, som klubben i skrivende stund arbejder på at hverve til opgaven.