False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Oprykning til herrerne

Søndag 12. september 2021

Vejle Golf Clubs herrehold sikrede lørdag oprykning til 2. division. Det skete efter en tæt dyst mod Gyttegård på Hvide Klit, hvor formiddagen bød på kraftig regn, der gjorde betingelserne vanskelige for spillerne. Pointene i de tre singler blev fordelt med to sejre til Gyttegård og en til Vejle, den første foresome gik til VGC på hul 17, og så var det op til den sidste foresome, der gik alle 18 huller og meget sigende sluttede med et chip in for VGC. Så brød jublen løs.

”Uha, det var en neglebidende tæt match, der først blev afgjort til vores fordel med den sidste foresome på det sidste hul”, fortæller holdleder Claus Møller Christensen.
"Vi kom ikke godt fra start, og var meget bagud, da vi turnede efter ni huller. Men så vendte det, vi kom tilbage, ind i kampen og lykkedes til allersidst", fortæller Claus Møller Christensen.

"Det hele skulle afgøres i vores indtil videre i år ubesejrede foursome med Jacob og Arp. Efter at have været 2 ned får de vendt matchen og er 1 up efter 16. På hul 17 slår Arp shot of the day, 214 meter til pinden i roughen, i skovkanten, slår han den op på greenen og de deler hullet. Dermed var sejren sikret da de som minimum ville dele matchen. Som prikken over i`et chipper Arp den i hul for birdie på hul 18, så de ikke bare deler, men vinder deres match", fortæller Claus Møller Christensen.

Succes via øget træning
”Vi satte os det mål fra sæsonstart, at vi skulle sikre oprykning, og det mål er blevet indfriet, så vi er utroligt glade. Det er tilfredsstillende, at den øgede indsats giver resultat. Næste år skal der spilles 2 division. Og da vi har endnu større ambitioner med holdet, skal vi ud og tiltrække gerne 2 dygtige herrespillere, som kan hjælpe holdet videre op i 1 division. Bredden er vigtig for at vi både kan holde momentum, og at spillerne kan motivere hinanden til at blive endnu dygtigere".

Betingelserne var vanskelige på Hvide Klit lørdag formiddag, men det lykkedes VGCs herrer at sikre oprykningen med en 8-4 sejr over Gyttegård.