TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Sejr til VGCs elitedamer

Fredag 01. juli 2022

Se billeder fra dagen. Fotograf Jørgen Pagh

Vejle Golf Clubs damehold i elitedivisionen mødte lørdag Aalborg på hjemmebane – et opgør, som Vejle skulle vinde for at indfri ambitionen om at vinde vest-puljen. Og det blev en overbevisende sejr på 9-3, efter holdene havde delt foresomes om formiddagen med 2-2. Malene Meldgaard Arildsen har gang i en helt fantastisk stime, idet hun sammen med makker Linette Holmslykke vandt 9-8 og altså kunne gå til pause allerede efter 10 spillede huller. Helt så hurtigt gik det ikke i single, men i denne sæson har Malene ikke nået længere frem på banen end til hul 16, inden sejren var i hus, og sådan gik det også i dag, selvom Malene kom bagud fra start. Sejren blev på 3/2.
Katrine Toftgaard Pedersen stod for dagens comeback, da hun var dormie nede med fire huller tilbage at spille. På Parken 6 (hul 15) skiftede Katrine gear og drivede det 212 meter lange par 4 hul og fik givet eagleputtet. På 16 hul kom begge spillere skidt fra tee, men Katrine fandt forgreen i tre og vandt med par. På 17. hul slog hun et eminent slag sikkert på green og også 18. hul blev vundet, og dermed delte hun sin match. En meget målrettet og stærk præstation med ryggen mod muren. Flot.
Cecilie Eggersen vandt sikkert 5/4, mens Linette Holmslykke i førstesinglen vandt sikkert 4/3. Dermed er et yderst vigtig skridt på vejen mod slutspillet taget, og i morgen gælder det udekampen mod Odense, der vandt 11-1 over Silkeborg-Ry i dag.   

Opdateret: Vejle vandt 12-0 i Odense og har overtaget førstepladsen i pulje vest. I August måned kommer holdet til at spille mod Aalborg om, hvem der går videre til slutspillet på henholdsvis første- og andenpladsen i puljen. 

Linette Holmslykke havde sæsondebut og sikrede to sikre point til holdet. (Foto: Jørgen Pagh).