False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Endelig medaljer til VGCs elitedamer

Mandag 12. september 2022

Store smil på læberne, da VGCs elitedamer kronede en flot sæson med sølv om halsen

Se indtryk fra dagen - foto Jesper Vinzents, Smørum

Vejle Golf Clubs elitedamer vandt søndag velfortjente sølvmedaljer ved DM for hold, men faktisk var holdet neglebidende tæt på guldmedaljerne, da Cecilie Eggersens birdieput på andet omspilshul tog hulkanten, men undlod at falde i.

Vejle lagde fint fra start med at vinde formiddagens foresomes i opgøret mod favoritterne fra Smørum, så holdet kunne gå til frokost med en 4-0 føring. Katrine Toftgaard Pedersen og Josephine Bertelsen vandt 4/3, mens Camilla Christensen og Cecilie Eggersen vandt 5/4 i deres foresome.

I eftermiddagen singler dominerede Smørum fra start, og vandt to singler overbevisende, mens Vejle klarede imponerende comeback i de to resterende singler. I førstesinglen kom Cecilie Eggersen op mod en af sæsonens helt store profiler, Amalie Leth-Nissen, og var på et tidspunkt tre ned, men Cecilie fik hevet et halvt point i land ved at vinde 18. hul. Altid stabile Camilla Christensen var tre ned med tre huller at gå i sin single mod lillesøster Sofie Leth-Nissen, men lykkedes også med at få matchen delt, så den ordinære match endte 6-6 og derfor skulle et omspil afgøre fordelingen af guld- og sølvmedaljer ved dette års DM for hold.

Omspillet stod mellem Smørums professionelle Louise Markvardsen og Vejles Cecilie Eggersen, der måtte ud i tre omspilshuller for at finde afgørelsen. Som omtalt havde Cecilie chancen for at afgøre det hele på andet omspilshul, men desværre. På tredje omspilshul taber Vejle til en flot birdie fra Louise Markvardsen.