False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Ny bedste placering til Linette på LET

Søndag 30. august 2020

(Photo: Tristan Jones, LET) Søndagens runde i par rakte til en ny, personligt bedste placering i Linette Holmslykkes fire starter på Ladies European Tour. Med en samlet score i -4 sluttede Linette på delt 26. plads, og hun fortsætter den kontinuerlige forbedring fra start til start. Med placeringen følgen en præmiecheck på 2.290 euro, og for Linette er det af stor betydning at få spillet mange runder i konkurrence.

”Det var en hård dag i dag. Banen var våd og meget anderledes at spille i forhold til de første to runder. Men jeg er meget tilfreds med min runde i par. Jeg får ikke helt mine putts til at rulle i, som jeg gerne ville, og så var jeg heller ikke så komfortabel med svinget i dag”, fortæller Linette efter endt spil.

”Til gengæld var det jo helt vildt fedt, at Emily vandt turneringen, og i så overbevisende stil, så stort tillykke til hende”.

Nu går turen videre til Schweiz, hvor der spilles LETAS (niveauet under LET, red) fra fredag til søndag, 3-5. september. Vi ønsker Linette al mulig medgang i turneringen.

 

Link til resultatet